Greesh представя "Игра". Гриша Георгиев - харизматичният вокалист на Saint Electrics, Портокал и Dokle & Greesh, стартира солов проект


Greesh представя "Игра". Гриша Георгиев - харизматичният вокалист на Saint Electrics, Портокал и Dokle & Greesh, стартира солов проект

1351

След дългогодишна успешна кариера като фронтмен на редица успешни музикални проекти в България и Великобритания, Гриша Георгиев се впуска и в поредното си солово приключение.

Добре познатият вокалист на алтернативния култ Портокал, дуета Dokle & Greesh и пауър триото Saint Electrics насочва енергията си в изцяло самостоятелен музикален проект, кръстен простичко Greesh. Дебютният му сингъл "Игра" и клипът към него ще имат своята премиера на 8 април с голямо парти на локацията на снимките @лоф.тъ.

Парчето съчетава в себе си всичко най-добро от репертоара на Гриша през годините – алтернативен рок с характерен фънки груув и предизвикателна любовна лирика. "Игра" е истинско one man show. Освен че е автор и вокалист, Гриша записва и всички инструменти сам. Песента се ражда в края на лятото на 2019 година и затова настроението ѝ не е обременено от проблемите, връхлетели света ни след това. Текстът разглежда състоянията в една връзка и интригите в нея като игра на емоции и преживявания. Музиката е наситена с текстури и мелодии и в същото време интуитивна и лесна за възприемане.

Greesh е автор на парчето, той изпълнява всички вокални и инструментални партии сам. Копродуцент и звукоинжинер на записа е обичайният му музикален съучастник - Константин Райдовски, който е отговорен и за смесването. А мастерингът е поверен на Краси Тодоров. Клипът е дело на режисьорския тандем Васил Стефанов и Стефка Николова.

Продуцент: Гриша Георгиев, Константин Райдовски
Музика: Гриша Георгиев
Текст: Гриша Георгиев
YouTube: Greesh 
Press & Management: Projector Plus

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички