Гъзарливо: DJ Alexandre Billard зад пулта в :PM Club


Гъзарливо: DJ Alexandre Billard зад пулта в :PM Club

4515

Един от най-добрите френски диджеи и популярно име в световния моден шоубизнес - Alexandre Billard, пристига в София на 10 октомври по покана на нашумелия :PM Club.

Alexandre Billard започва кариерата си на диджей във Франция, където за кратко време става известен, получавайки признание от David Guetta, Black Eyed Peas, Usher, Bob Sinclar, Rihanna.... Само за няколко години успява да се наложи като резидент в престижните европейски клубове - Baroque в ЖеневаMatignon във френската столица и VIP Room в Париж, Сен Тропе и Кан.

Паралелно с диджейството, младият продуцент издава синглите "Love Is The Solution" (2009) и "Don’t You Know" (2010), които буквално взривяват националния ефир във Франция. Рекордно високата ротация на парчетата в местните радиа и телевизии се оказва трамплин за по-нататъшната успешна кариера на 29-годишния диджей по цял свят.  Едно след друго започват да валят предложения за участия в Ню Йорк, Маями, Москва, Дубай, Карибите, както и оферти за сътрудничество с модните гиганти Louis Vuitton и Christian Dior за рекламните кампании и представянето на модните им колекции.

През 2012 Alexandre Billard отново превзема френските музикални канали с ново заглавие - "Look Inside", а 2013-а вече работи с престижната марка Chopard, миксирайки зад пулта на всички частни партита, организирани от компанията - официален партньор на филмовия фестивал в Кан. Тази пролет той е поканен за официален диджей на гала вечерите на Chopard по време на 67-то издание на фестивала, на които пуска за редица световноизвестни звезди, сред които и Фарел Уилямс.

Нашите диджеи Vasquez и Go-Go ще дадат мощен старт на партито.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички