Хари Стайлс вдъхновява любовна история в Представата за теб


Хари Стайлс вдъхновява любовна история в Представата за теб

664

"Представата за теб" на Робин Лий – разтърсващ роман за внезапно избухналата страст между четиридесетгодишна жена и двойно по-млад от нея мъж, вече е на книжния пазар у нас в каталога на издателство "Сиела".

Колко сме готови да жертваме в името на любовта?

Когато бившият ѝ съпруг – същият, заради когото Солен вече се е отказала от всякакви илюзии за любовния си живот – се отмята от думата си за пореден път и отказва да заведе дъщеря им на концерт на любимата ѝ момчешка поп група, Солен се оказва без особен избор. Дъщеря ѝ Изабел никога няма да ѝ прости, ако не отидат на концерта, защото билетите ѝ идват с пропуск за бекстейджа. Истински шанс да се запознае на живо с тийн сензацията Огъст Муун.

Да се окаже сред тълпа разгонени тийнейджърки, е последното, което Солен иска... или пък да се намери в компанията на лъснати до блясък момчета от Великобритания, които са два пъти по-млади от нея. Далеч повече би предпочела да се оттегли на тихо с четка и комплект бои и да се отдаде на изкуството си. Само че тази вечер нищо не минава по план. А срещата с Огъст Муун разтърсва Солен из основи.

Защото фронтменът им – Хейс Кембъл, изобщо не е това, което тя е очаквала. Дали е небрежната му непринуденост, акцентът му, или наперената усмивка – всичко в Хейс я привлича с обезоръжаваща сила. И по-лошото? Тя него също. Страстта, която избухва между двамата, е по-силна от всичко, което някога са изпитвали. Но връзките между четиридесетгодишни жени и двадесетгодишни момчета са сложни така или иначе – а когато върху тях светят прожекторите на световната слава, всичко се превръща в рецепта за катастрофа.

Солен е рационална жена. Тя знае да не се забърква в неща, по-големи от нея. Готова е да направи всичко, за да опази живота на дъщеря си нормален. Защо тогава не може да стои далеч от Хейс? И докога са готови двамата да се борят за крехкото си щастие, ако по петите им вървят папараци и озверели фенове?

Дебютният роман "Представата за теб" на сензацията Робин Лий насочва прожекторите към деликатния баланс на щастието и горчивата цена на славата. Всички знаят, че любовта невинаги е перфектна. Но когато те порази, не можеш да я спреш.

Превод: Цветана Генчева.

Дизайнер на корица: Фиделия Косева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички