"И оня път във кехлибара на момента…": "Чет Бейкър" на Ива Янкулова и Молец


"И оня път във кехлибара на момента…": "Чет Бейкър" на Ива Янкулова и Молец

1395

Официалната премиера на видеото към песента "Чет Бейкър" се състоя в Quartal Food Park на 14 декември, съпроводена от миниконцерт на YVA (Ива Янкулова), Молец и поетично четене на Иван Ланджев.

Заглавието на песента е и заглавие на поемата на Иван Ланджев, който преподава творческо писане на Ива Янкулова преди няколко години. Двамата се сприятеляват, говорят не само за поезия, но и за музика, и така се стига до нейната идея да направи песен. Авторът, макар и ревнив към думите си, се ентусиазира. За Ива Янкулова споделя: "Тя е толкова талантлива, че дори моят курс не ѝ попречи да се развие". Когато Ива кани и Молец да се включат в проекта като вокалисти, Иван, който им е фен, е във възторг.

Снимките на видеото, режисирано от Рая Руменова и Ирина Иванова, отнемат един ден и разказват интригуваща история за минала и бъдеща любов с красивите глас и персонаж на Ива и талантливите Крис и Юли (Молец). Изпълнителката познава Крис от дете и харесва музиката на популярното напоследък дуо. Малко преди да завърши песента, заедно с продуцента Стоян Бозов, Ива решава, че трябва да включи Молец в проекта.

Визиите са дело на Сергей Йорданов, а ефектният аутфит в стил 70-те, с който е облечена главната героиня, е специално шит за клипа по заръка на дамите режисьори. Екипът на Quartal Food Park осигурява масленозеления автомобил от 70-те. Всички герои в сюжета са с кехлибарени бижута, защото стилистът  е вдъхновен от фразата в песента "и оня път във кехлибара на момента…".

Гримът е дело на Елиза Попова, а за косите се е погрижил Жоро Петков.

Видеото - тук:

https://youtu.be/2uDUylwFcdk
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички