Innerglow с ново видео и първи концерти зад граница, ще свирят в "Маймунарника" на 21 юли


Innerglow с ново видео и първи концерти зад граница, ще свирят в "Маймунарника" на 21 юли

2079

Българската поп рок група Innerglow издаде новия си клип към "Satellites", а премиерата му съвпадна и с първите концерти на триото извън границите на България.

В песента, на която е кръстен дебютният албум на Innerglow, групата пее за свързаността между всички хора и култури по света, дори за тези, които изглеждат най-далечни и различни от нас. Видеото пресъздава едно пътуване, което започва от България и преминава през целия свят, за да завърши отново у нас. Клипът е изпълнен с красиви пейзажи от България и света, а оператор на българските кадри, заснети с дрон, е Даниел Петров.

Във видеото момчетата са със специално облекло по идея, дизайн и изработка на българската модна марка L’EICNÉCRA.

Innerglow са все така активни на концертната сцена не само у нас, но вече могат да се похвалят с изяви и извън България. Тримата изнесоха първите си концерти в Германия, където станаха част от фестивала Donaufest 2022 в град Улм. Момчетата се представиха повече от чудесно и успяха да съчетаят концертите си там с музикален лагер, заедно с още 5 групи от различни държави. Тримата ще зарадват и софийската публика с концерт на в "Маймунарника" на 21 юли. Специален гост - A.L.E.K.S

Дебютният албум на Innerglow "Satellites" се появи в края на миналата година и беляза един цялостен първи етап от развитието на групата. След премиерата, която бандата отбеляза с голям концерт в София, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков го представиха с минитурне из страната. През пролетта Innerglow се включи в благотворителен концерт в полза на бежанците от Украйна заедно с Maze Hunters, а това лято им предстои участие в първото издание на поп феста в Елин Пелин.

Последвайте Innerglow на всички платформи - YouTube, Spotify, Facebook  и Instagram.

Видеото на "Satellites" - тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички