Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Intelligent Music Project в Sofia Live Club с пореден жест към публиката


Intelligent Music Project в Sofia Live Club с пореден жест към публиката

2842

Българската група Intelligent Music Project, която щe представи България на "Евровизия" 2022 в Торино, ще направи пореден жест към публиката на предстоящия си концерт в Sofia Live Club на 5 февруари – входът за шоуто ще бъде безплатен за медицински лица, преподаватели,ученици и студенти.

"С оглед на усложнената ситуация в последните две години, решихме да направим този комплимент към две от най-потърпевшите от пандемията звена – здравната и образователната система. Голяма част от последствията по време на пандемията паднаха именно върху медиците, преподавателите и учащите се. Както знаете, моята дейност се развива в областта на медицината, а огромна част от инвестициите ми отиват в образованието чрез моето частно училище и детски градини. Затова решихме да подарим един хубав музикален спомен на всички, които работят в тези сфери", сподели д-р Милен Врабевски. Той е създател, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project.

Друг жест от организаторите към желаещите да посeтят шоуто ще бъде мобилната лаборатория, която ще бъде поставена пред клуба преди началото на концерта. Всеки, закупил билет, който не разполага със зелен сертификат, ще може да си направи безплатно антигенен тест.

Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще изсвирят за пръв път пред феновете в столицата песента "Intention", с която групата ще представи страната ни на "Евровизия" през май тази година. 14-тото участие на България в престижния международен конкурс е в партньорство между Българската национална телевизия и продуцентската компания Intelligent Music Ltd.

Освен звездния вокалист на Intelligent Music Project Рони Ромеро (Рейнбоу), на сцената ще се качат и едни от най-изявените български музиканти - Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов (вдясно на снимката), Боби Косатката, Славин Славчев, Димитър Сираков, Лина Никол, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов.

Както MySound.bg нееднократно писа, през изминалата година, въпреки епидемиологичната обстановка, групата успя да реализира изключително успешно турне. Музикантите представиха песните от последния албум "The Creation" пред пълни зали в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора и Плевен.

Билети за концерта в Sofia Live Club може да закупите от:

Eventim: https://bit.ly/31W8O42

Grabo: https://bit.ly/3E2I1A6

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички