Иван Шопов и Авигея ще подгреят за Thievery Corporation


Иван Шопов и Авигея ще подгреят за Thievery Corporation

4305

Звездният американски проект Thievery Corporation ще има предостоен съпорт на концерта си в София. Както MySound.bg вече огласи, Роб Гарза (Rob Garza) и Ерик Хилтън (Eric Hilton) ще представят новия си албум "Treasures From The Temple" в парка на летище София, Терминал 2, на 2 юни. В дългоочакваното събитие от българска страна се включват музикалният експериментатор Иван Шопов заедно с вокална група Авигея, известиха организаторите EventEase. Преди излизането на гостите на сцената ще се качат мултиталантливият Иван Шопов и Авигея (на снимката), които ще представят дебютния си албум "Канатица", преработени композиции, както и нови, нечувани досега парчета. Изданието ще бъде налично на винилова грамофонна плоча ексклузивно на събитието, има го и  онлайн тук Десетият студиен албум на Thievery Corporation "Treasures From The Temple", чиято премиера се състоя на 20 април, е своеобразно продължение на диска "The Теmple Оf I & I" (2017). Не е изненада и че кралете на лаунджа за пореден път доказват превъзходството си в света на алтернативната музика, като иновативно съчетават даунтемпо, реге, ейсид джаз, дъб, традиционни мотиви, боса-нова, трип-хоп и какво ли още не. Описван от критици като "една от най-добрите творби" на Thievery Corporation, изданието съдържа 12 композиции, от които някои са оригинални парчета, а други – ремикси, какъвто е случаят с преработката на миналогодишното "Letter Тo the Еditor" с участието на ямайската вокалистка Racquel Jones. В албума взимат участие още и добре познатата на феновете на Thievery французойка LouLou Ghelichkhani, Mr. Lif, Sitali, Natalia Clavier и дългогодишният денсхол пионер Notch. "Treasures From The Temple" може да бъде чут и поръчан тук.
Входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 21.00ч. на 2 юни.
Билети "Ранно пиле" на цена от 60 лв. може да намерите само в магазин "Яко" (София, улица "Граф Игнатиев" №43). Стандартни пропуски от 60/65 лв. в цяла България - от мрежата на Ticketportal.bg и на касите на билетопродавача в НДК, ОМW, "На тъмно", книжарници Booktrading и онлайн директно от тук.В продажба е и VIP-пакет за концерта на цена от 120 лв., който дава право на феновете приоритетен достъп, специален бадж за концерта, достъп до ВИП зоната, която ще е с директна видимост към сцената и отделен бар. Събитието във Фейсбук:  https://www.facebook.com/events/189294721674848

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички