Йоргос Даларас пристига в България с Аспасия Стратигоу


Йоргос Даларас пристига в България с Аспасия Стратигоу

3932

Йоргос Даларас пристига с Аспасия Стратигоу в България.

Както е известно, гръцката мегазвезда ще зарадва родната публика по покана на фондация "Солей" с впечатляващо шоу на стадион "Арена Созопол" от 20.30 часа на 5 август.

Двамата често си партнират, на едно от последните им участия вдигат на крак хилядна публика в Белград. Какво ще предложат на нашите почитатели, може да видите лично.

Билети на цена от  50 и 60 лева все още могат да бъдат закупени в  мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.

Йоргос Даларас е роден в Неа Кокина, Пирея, през 1949. Първите му изпълнения са в стил лаика, ребетика и димотика. Работи с едни от най-известните личности в музикалното изкуство, между които композиторите Микис Теодоракис, Манос Хадзидакис, Калдарас, Лоизос, Маркопулос, Пану и много други. Също така записва и прави съвместни проекти с Пако де Лусия, Ал ди Меола, Ариел Рамирес, Горан Брегович, Стинг, Брус Спрингстийн, Питър Гейбриъл и др. С гъвкавия си глас и ценично присъствие става много популярен в цял свят.

Даларас може да се похвали с продажби за над 15 милиона копия от албуми, стотици концерти, десетки турнета в цял свят, а сега с участие и в България. Нашите ценители ще се насладят на едни от най-големите му хитове през годините.

Концертът се организира с подкрепата на община Созопол.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички