Какви ги забъркахме дотук през 2022 година? Част № 1: Плешивото куче дава рапорт


Какви ги забъркахме дотук през 2022 година? Част № 1: Плешивото куче дава рапорт

1647

Честити всички именици в първата седмица от Новата година, не само тези, които са прогледнали към белия свят навръх Свето Богоявление на Господа Бога и Спасителя наш Исус Христос и Йоана Кръстителя.

•  Какви ги забъркахме дотук през 2022 година? Част № 1: Плешивото куче дава рапорт:

- Реконструкция на желанията. Група Субдибула (на снимката) - част от "новата генерация завинаги", моята генерация, нарушава тишината с ... "Деликатно мълчание". Безинтересна ли е темата за духовната смърт на няколко поколения българи?

- Чворкютук дизайн. Васко Кръпката "Не се продава". С Подуене Блус бенд описва духа – наша сила и опора, който постоянно се среща с предизвикателствата на външния свят и крепне. Напук на това, че "Злите сили не спят".

- "Любовь" и Цветы от композитора, аранжор и китарист, известен продуцент, художник, фотограф и режисьор Стас Намин. "Летать" не е просто първият изцяло авторски проект на барда и творба, в която той се изявява като основен автор на състава, а и неговият солов вокален дебют в закриващата композиция, дала име на целия албум. В акция с пеещата актриса и радиоводеща Вера Зудина и Олег Предтеченский, харизматичен глас на "Цветята".

- "Чуждестранният агент" Борис Гребенщиков - еманация на модерното определение сингър-сонграйтър, пристига в София на 27 януари, за да ни припомни, че "Учение - Свет". Актуалният албум "Домът на вси светии" на митичната група Аквариум.

- Кумей, каргыра, Хунну рок? Питайте екзотичните монголски биткаджии The HU, които разцепиха с "Black Thunder" в метална бойна стойка и бяха обявени за "Артист на ЮНЕСКО за мир".

•   Сборната суперформация Lifeline International събра членове на знаменити групи за сингъла "Come Together (We Will Stop You)", издаден срещу мрачния конник на Апокалипсиса и в подкрепа бедстващите както от войната в Украйна, така и от баталиите в който и да е край на света.

•   Следновогодишна сурвачка от Чичо Том Ейнджълрипър (за начало) и от Плешивото куче (за край, та да обере парсата и другите добрини).

"Плешивото куче" с автор и водещ Ивайло Кицов се излъчва по програма "Христо Ботев" (92.9 FM) по БНР всяка събота между 16.00 и 17.00 часа. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички