Кастингите за България търси талант стартираха от Варна и Пловдив


Кастингите за България търси талант стартираха от Варна и Пловдив

3795

Изминалият уикенд във Варна и Пловдив мина под знака на предварителните кастинги за поредното издание на "България търси талант".

Прослушванията започнаха в 9.00 часа на 17 и 18 януари успоредно във Варна (интерхотел "Черно море") и Пловдив (парк-хотел "Санкт Петербург") и продължиха до късните часове.

Наред с таланти, родени в България, имаше и такива, които идват от Русия, Сирия и САЩ. Едни от най-младите кандидати до този момент са група деца на възраст 5 години, които се явиха на прослушването във Варна. Наред с напълно нови кандидати, имаше и такива, които за пореден път се явяват в шоуто. Участниците от ансамбъл Чудесия например стигнаха до финалите във втория сезон на "България търси талант" и финалистите и носители на приза WEB талант в третия сезон на шоуто – Electra Crew. Стотици танцьори, певци, бийтбоксъри, акорбати, магове, поети, любители на бойните изкуства, самоуки таланти и ексцентрични творци демонстрираха своите изпълнения пред екипите на шоуто. 67-годишна жена изпълни авторска хумористична песен, посветена на известен политик, 76-годишна дама, популярна в музикалните среди, се качи на сцената, за да даде пример на своите две внучки, че невъзможни неща няма.  

По време на кастингите във Варна един бийтбоксър и двама гайдари взеха решение освен поотделно, да се явят и заедно. Случайното им запознанство доведе до печеливша формула, която изненада приятно екипа на предаването. Най-младият кандидат е на 4 години с "професионален едногодишен опит", а най-възрастният е гайдар на 83, който може да се похвали и със създаването на уникална гайда.

Четвъртият сезон на шоуто ще предложи на зрителите успешна и отработена формула, а именно четиричленно жури и 12 финалистии, но екипът подготвя и нови елемнти, които да направят предизвикателството пред участници и зрители още по-голямо. Това разкри изпълнителният продуцент на четвъртия сезон на шоуто Евгени Димитров – Маестрото.

Екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в Бургас (Бургаски свободен университет) и Велико Търново (народно читалище "Надежда 1869") на 24 и 25 януари.

Предварителните кастинги ще се проведат в три последователни дни в столицата – в зала 12 на НДК от 23 до 25 януари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички