"Като в приказката". Концерт-спектакъл на легендарните групи Спринт, Атлас, Хоризонт и Rock Session представя български поп и рок хитове


"Като в приказката". Концерт-спектакъл на легендарните групи Спринт, Атлас, Хоризонт и Rock Session представя български поп и рок хитове

1998

"Като в приказката" се нарича концерт-спектакълът на легендарните групи Спринт, Атлас, Хоризонт и Rock Session в зала 11 на НДК (кино "Люмиер") от 19.00 ч. на 15 ноември, вторник.

Събитието, на което ще бъдат представени български поп и рок хитове, е с кауза и подкрепя децата и младежите от Центъра за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ) "Чудеса". Членовете на Спринт обучават младите хора в социалния Център на музикални инструменти и им дават шанс за  развитие в света на музиката.

Гостите ще бъдат посрещнати с чаша вино и ще имат възможност да се насладят на специална изложба, дело на децата от Артателие по изобразително изкуство. На приказния концерт легендарните музиканти са приготвили специални подаръци за всички гости – дискове на групите, поясняват от агенция "ПроФайл".

Welcome drink – 18.00 ч.

Знаменитата формация Спринт (на снимката) е отдадена 40 години на рок музиката – стил, обединяващ интересите и на младите хора и на тези в по-зряла възраст. Песните на бандата и до днес звучат в национален ефир и се пеят от публиката на концерти.

Концерт-спектакълът се провежда под мотото "За повече българска музика в национален ефир".

Всеки, който иска да подкрепи събитието с кауза, може да поръча до края на работния ден в петък, 11 ноември, своите билети на преференциални цени от 20 лева на следните телефони: 0889 911290 – Диди Лунджова и 0889 911281 – Галя Георгиева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички