Концертът на Hooverphonic в София ще се състои в зала 3 на НДК на 25 май


Концертът на Hooverphonic в София ще се състои в зала 3 на НДК на 25 май

1917

Дългоочакваният концерт на Hooverphonic ще се състои в зала 3 на НДК на 25 май.

Събитието беше планирано за 9 октомври в зала "Универсиада", но белгийската формация го отложи заради влошената пандемична обстановка в Европа. Както MySound.bg  вечe огласи, това ще е третото гостуване на групата в България, като този път белгийците се завръщат у нас с емблематичната Гейке Арнарт, изпълнителка на смаш хита от 90-те "Mad About You".

"Какъв по-добър начин да отпразнуваме 20-годишнината на "Mad About You" освен отново с турне и неочакваното завръщане на Гейке Арнарт", пише в официалния сайт на обичаните у нас трип-хоп музиканти. От триото обещават по нещо за всеки фен, микс между стари и нови тракове и изненади, в концерт, който не бива да пропускате.  Повече от двайсет години след появата на групата и заявката за  характерен и автентичен саунд, музиката на Hooverphonic звучи все така актуално и смислено. Това е състав, който не обича да върви по утъпкани пътеки. Той изгражда свое собствено  уникално и разпознаваемо звучене. Продуцентът и композитор Алекс Кариер и китаристът  Реймънд Грийтс са гръбнакът на бандата от ден първи на нейното създаване. Много от песните им са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции, сред които "Открадната красота", "Знам какво направи миналото лято", "Постоянен мрак", "Местопрестъплението", "Антураж", "Никита", "Забравени досиета", и успешната поредица на Netflix "Академия "Чадър".

През годините Hooverphonic са работили с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020 г. в състава им се завръща емблематичната Гейге Арнарт. Триото продължава с турнетата си по целия свят и гради репутация на солидна лайв група с хитове като "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" и "Romantic".

В сетлиста на предстоящия концерт, освен големите им хитове, са включени песни от третия им албум "The Magnificent Tree".

Организаторите на събитието в София Real Sound Rental напомнят, че билетите, закупени за обявения на 9 октомври концерт в столичната зала "Универсиада", ще важат без презаверка за зала З на НДК догодина.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички