"Космическата Валя Балканска" по случай 80-годишния юбилей на певицата гостува във Варна на 28 август


"Космическата Валя Балканска" по случай 80-годишния юбилей на певицата гостува във Варна на 28 август

1720

Фолклорният ансамбъл Родопа от Смолян представя концерт-спектакъла "Космическата Валя Балканска" по случай 80-ата годишнина на изключителната и обичана народна певица Валя Балканска.

Събитието предстои във варненския летен театър от 20.00 ч. на 28 август. То е част от национално юбилейно турне, което стартира през май от Пловдив, а след Варна ще зарадва и публиката в още от големите градове на страната.

Спектакълът е израз на уважение към голямата народна певица с неземен глас и космически талант и още една възможност на публиката да се докосне до тях. На сцената до нея ще бъде дългогодишният ѝ партньор - гайдарят Петър Янев, с когото работи рамо до рамо повече от 30 години. Основна роля ще имат и над 40 музиканти, певци и танцьори от фолклорен ансамбъл Родопа - град Смолян, част от който през годините е и самата Валя Балканска, а специални гости ще са гайдарски ансамбъл Еподай и огнената Деси Добрева.

Неподправената енергия, душа, ритми и магия на Родопите, вплетени с въздействаща мултимедия, гайди и вълшебният, въздействащ глас на Валя Балканска, обещават неповторимо изживяване и настроение за зрителите.

Билети се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от билетната каса на Летния театър, в книжарници Booktrading, Office1Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна. Цената им е от 20 до 35 лв. според мястото.

Подробности за концерт-спектакъла "Космическата Валя Балканска" може да следите тук.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички