Кръстина Кокорска - Криста представи сингъла Отново


Кръстина Кокорска - Криста представи сингъла Отново

3226

"Отново" е заглавието на новата песен на Криста.

Тя е и част от предстоящия първи самостоятелен албум на изпълнителката. С този сингъл тя изразява своята артистична същност и усещането си за съвременно звучене на музиката. Парчето е истинско музикално и визуално откровение - в абсолютна хармония с душевността на Криста.
 
Музиката и текстът са написани от популярната певица и автор на хитове Рейчъл Роу. Аранжиментът е дело на Страхил Велчев - Kink и Борислав Бояджиев - Борче. Концепцията за цялостната визия на клипа е на Криста, реализирана от режисьора Костадин Торков - Коцката в партньорство с оператора Йордан Георгиев.

Кръстина Кокорска, по-известна като Криста, е един от артистите на съвременното поколение с най-разностранен талант. Нейните музикални способности се разгръщат ярко както на българската поп сцена, така и на театралната - в спектаклите на Камен Донев. През 2020 година певицата е избрана от известния бродуейски режисьор Уест Хайлър за главната женска роля в популярния в цял свят мюзикъл "Шрек", поставен за първи път у нас. Нейния глас разпознаваме и в анимационните герои на касови филмови продукции като "Тролчета", "Малката стъпка", "Сладките грозничета", а наскоро бе поканена да дублира гласа на Бионсе в новата  екранна адаптация на "Цар Лъв".

В последните четири сезона на риалити шоуто "Гласът на България" Криста предава опита си като вокален педагог, обучавайки бъдещите музикални звезди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички