Kultur Shock режат лентата на купона за 9 години Тангра Мега Рок


Kultur Shock режат лентата на купона за 9 години Тангра Мега Рок

4336

Колоритната банда Kultur Shock оглави първия концерт по случай 9-тия рожден ден на радио "Тангра Мега Рок".

Събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 4 март, сряда, само ден преди митичната американска дуум/слъдж метъл група Crowbar  да разцепи на същото място и по същия повод. Както MySound.bg вече анонсира, това е първото шоу на Kirk Windstein и Ко. в България.

Kultur Shock пристигат в рамките на европейското турне, представящо актуалния им албум IX.

Сиатълската джипси пънк шайка ще направи многоканален запис на концерта в София. Джино Йевджич и неговите хора отново избраха нашата столица, за да документират своята сурова енергия на живо. Това се случва след забележителното им софийско шоу през 2006, което се превърна в зверския концертен албум "Live In Europe".

Своето представяне ще запишат и другите главни участници - нашите Контрол. Първи на сцената обаче ще се качат подгряващите Radula.

Продуцент на IX е китаристът Вал Кьосовски, като в записите са използвани само живи инструменти. Дискът е осъществен с голяма фиансова помощ от фенове на групата. Басистът на Nirvana Крис Новоселич гостува, като свири на акордеон и на бас в песента "S One Starne Plive", а знаменитият сиатълска продуцент Джак Ендино в случая също се изявява като гост музикант с перкусии в същото парче. Марио Буткович - китарист на състава до 2008, свири на електрическо бузуки в "Unamerikan" и "Aksam".

Последни билети за концерта по 25 лв. - в системата на Еventim, в деня на шоуто и на място пропускът ще струва 30 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички