Кво не чу на Дара е лидер в официалния чарт за българска музика


Кво не чу на Дара е лидер в официалния чарт за българска музика

6972

Едва 3 седмици след премиерата си дебютният сингъл на Дарина Йотова-Dara "К‘во не чу" оглави официалния чарт на най-излъчваните в ефир български песни.

Парчето се превърна в големия хит на лятото още с представянето си по време на Годишните музикални награди на БГ Радио. "Мечтала съм за такъв успех, но всичко, което се случва, надхвърли очакванията ми! Щастлива съм, че толкова хора харесват моята първа песен и я пеят заедно с мен на концерти и в клубовете", споделя Дара.

В момента сензацията от четвъртия сезон на X Factor работи по следващия си сингъл.

През последните дни някои "жълти" медии тиражираха абсурдната информация, че Дара била арестувана за притежание на наркотици. Неверността на обстоятелствата, описани в публикациите, би се потвърдила много бързо и от МВР при обективна проверка. Предвид изключително сериозния характер на неверните твърдения и щетите, които те нанасят на все още непълнолетно лице, семейството на Дара сериозно обмисля предприемане на действия срещу онези, които разпространяват откровени лъжи за дъщеря им, поясняват от "Вирджиния Рекърдс", продуценти на изпълнителката.

"К‘во не чу":

YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=zspv6l3UKqU

iTunes - http://hyperurl.co/dulp0p   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички