Лейди Гага записва джаз албум с Тони Бенет


Лейди Гага записва джаз албум с Тони Бенет

3432

Певецът Тони Бенет (Tony Bennett) отново ще работи с поп звездата Лейди Гага (Lady Gaga) - този път не само за отделно изпълнение, а за цял джаз албум.

Бенет създал близко приятелство с певицата, докато записваха кавъра на песента "The Lady Is A Tramp". Както MySound.bg вече отбеляза, изпълнението бе включено в хитовия му албум "Duets" (2011). 86-годишният певец разкри, че двамата са си прекарали много добре заедно и смятат отново да се върнат в студиото, предаде "Контактмюзик".

"Тя ми се обади от Нова Зеландия и каза, че иска да направи джаз албум с мен. А аз отговорих: "Имаш го!". Така че това е едно от нещата, които ще направим", сподели Бенет пред сп. "Ролинг Стоун". Той планира да започне работа по проекта веднага щом може и твърди, че няма търпение светът да чуе Лейди Гага в ново амплоа.

"Много хора не знаят, но тя е феноменална джаз певица...Тя е добър приятел и уважавам факта, че е толкова творчески настроена, че се променя всеки ден, има толкова много идеи и ги изпълнява всички. Тя просто никога не спира, аз я наричам музикалния Пикасо", сподели Тони.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички