Лепа Брена ожени свой колега навръх рождения си ден


Лепа Брена ожени свой колега навръх рождения си ден

5002

Иконата на сръбската музика Лепа Брена посрещна рождения си ден на 20 октомври в компанията на най-близките си приятели и семейството  ѝ по нетрадиционен начин.

Балканската звезда, която подготвя Best Of концерт в "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 18 декември, навръх празника си бе специален гост на сватбата на своя колега, младия изпълнител Марко Гачич и неговата половинка Горана Бабич.

Младоженците изненадаха легендарната певица, която навърши 57 години, с бутикова 5-етажна торта с нейния лик. От своя страна Брена ги поздрави с трогателното изпълнение на песента "Ja nemam drugi dom".

"Не мога да намеря правилните думи, за да ви благодаря!", сподели звездата с всички присъстващи на сватбата и допълни: "Отдавна престанах да празнувам моите рождени дни за сметка на тези на децата ми. На днешния ден е по-важно за мен да отпразнуваме красивата любов на младите влюбени и да им благодаря от сърце, че ме направиха част от щастливия им  ден".   

Билети за концерта в София - чрез мрежата на Eventim. Цена на пропуските: от 20 до 55 лева. VIP пакети  - от bileti365.com.

Организатор на събитието е Moko Solution.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички