Летен лагер за танци на пилон и Go-go dance в Китен


Летен лагер за танци на пилон и Go-go dance в Китен

4142

Катерина Москинова, която неведнъж е печелила международни състезания по танци на пилон, ще ръководи първия мащабен летен лагер у нас - Dance Camp.

Тя ще гостува по покана на Соня Куртева – собственичката на родната школа за танци на пилон Sonya Pole Studio. Двете ще се заемат с нелесната задача да организират от 27 юли двуседмичен лагер в Китен за всички любителки или начинаещи за танци на пилон, въздушна акробатика, обръч, go-go танци, фитнес и стречинг.

Туристки, професионалистки, местни момичета или просто любопитни – всички ще имат възможността да се запишат на уроци на Южния плаж, а желаещите могат да получат и своя фотосесия от професионален фотограф. Истинско предизвикателство за лагеруващите ще е и така нареченият Aerial dance – слабо познат танц в България, в който тялото изпълнява вертикална и хоризонтална акробатика във въздуха с помощта на платно. 

Четири пилона на Южния плаж влизат в употреба в събота и ще са на разположение всеки ден след залез слънце - от 18.00 до 22.00 часа.                      

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички