Лили Иванова пося вълшебство пред 2500 души в Бургас


Лили Иванова пося вълшебство пред 2500 души в Бургас

4168

Концертът в Бургас този уикенд бе последната голяма изява на Лили Иванова преди големия й спектакъл в столичната зала "Арена Армеец" на 22 ноември, когато за първи път български изпълнител ще се изправи пред 12 000 души публика.

Вдъхновяващи нови аражименти на маестро Живко Петров (пиано), виртуозно изпълнени от музикантите във формацията – Стоян Янкулов – Стунджи (ударни), Веселин Веселинов-Еко (бас), Милен Кукошаров (кийборд), Ангел Дюлгеров (китари), Калин Вельов (перкусии), Бисер Иванов (китари), Огнян Енев (тромпет и саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Михаил Йосифов (тромпет), Димитър Льолев (саксофон), Александър Славчев (вокали), Елена Кокорска (вокали). Всички музиканти, обединени във формацията Grand LI Orchestra, са специално селектирани и ръководени от музикалния продуцент на проекта – певеца Стоян Захариев.

С прекрасен жест Лили Иванова поздрави учителката си от Поморие - госпожа Савка Ненова, на която поднесе огромен букет. Над 2 часа съпреживяване между изпълнител и публика. Енергията на неуморната Лили  се прегръщаше жадно с вълната от аплодисменти и обич от публиката. Само който я е слушал на живо, знае за усещането на споделеност и прилива на щастие, което не искаш да свършва.

Гласът на Лили вълнува – това е сакрално пътешествие на всеки към самия себе си. Във всяка изпята нота, във всеки изречен текст има толкова силно отношение, че е невъзможно да останеш безпристрастен. Лили Иванова е изпълнител за смели слушатели. Да отидеш на неин концерт трябва да ти стиска - да чувстваш, да усещаш, да обичаш, да си себе си. Нейната стихия е играта с контрастите – да те накара да се разпаднеш на частички уязвимост и да те събере обратно – с още повече енегрия, сила и вярва в живота, припомнят многобройните й фенове.
 
Морската градина, лепкавият въздух, мирисът на море и дъхът на горещата публика се сляха в едно цяло. И всеки искаше да вземе от магията и да я задържи в себе си за дълго време, свидетелстват присъствали на изявата.
 
Освен Grand LI Orchestra, на сцената в София Лили ще бъде съпроводена от щрайх формация с концерт-майстор Пламена Жекова.

Кръстник на Grand LI Orchestra е цигуларят Васко Василев.

Билети за концерта в "Арена Армеец" на 22 ноември - чрез Eventim.bg
 
Още - на:

www.lili.bg

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички