Lord Of The Dance празнува 25 години с два грандиозни спектакъла в България през май


Lord Of The Dance празнува 25 години с два грандиозни спектакъла в България през май

2604

Най-великото танцово шоу в света Lord Of The Dance пристига в България за два юбилейни спектакъла посветени на 25-ата годишнина от създаването на оригиналния спектакъл на Майкъл Флетли.

Световноизвестната трупа ще гостува в Двореца на културата и спорта във Варна на 21 май, и в София - на 23 май в зала 1 на НДК. Над 40 великолепни танцьори, режисирани от емблематичния Майкъл Флетли,  ще зарадват българските си фенове като част от новото европейско турне на невероятната трупа.

Тя ще стъпи у нас със своя чисто нов невероятен спектакъл - с нови костюми и хореография, с авангардно осветление и специални ефекти. Шоуто е и с нова музика от композитора Жерар Фахи. Впечатляващ, бляскав и завладяващ, спектакълът ще съчетае най-доброто от традицията с цялото вълнение на новата музика и танци.

"Толкова съм развълнуван да върна оригиналния Lord Оf Тhe Dance обратно в залите в Европа през 2022 и 2023 година. Чувствам, че това е най-важното турне в нашата 25-годишна история. Надявам се, с него да обновим духа на публиката и да върнем усмивката на лицата на всички", коментира Майкъл Флетли.

От премиерата си досега, Lord Of The Dance е посетил над 1500 места по света, гледан е от над 90 милиона души в 87 различни страни на всички континенти.

Това го прави една от най-успешните танцови продукции в света. През тези 25 години Майкъл Флетли заплени публиката по целия свят, а неведнъж и в България, с уникалната си комбинация от енергични ирландски танци, оригинална музика, вълшебни истории и чувственост. Любимият спектакъл надхвърля културата и езика. Той се извисява и грабва зрителите с удивителни въздушни движения, несравними прецизни танци и най-модерни театрални ефекти.

Билетите за спектаклите са в продажба в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от билетния център в НДК, билетна каса на зала "Арена Армеец", книжарници Booktarding, Office1Superstore, бензиностанции OMV и във Варна от билетната каса на ДКС. Цената им е от 50 до 150 лв. според мястото в залата.

Новини за събитието следете във Фейсбук тук.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички