Люси Дяковска с Акага на шоуто им в НДК


Люси Дяковска с Акага на шоуто им в НДК

5224

Люси Дяковска ще се присъедини към Акага за концерта им в зала 1 на НДК, София, на 28-и октомври, съобщиха организаторите "Монте Мюзик".   

С певицата от Ноу Ейнджълс се допълва звездния състав от приятели на Акага, които ще участват в спектакъла.

Новината се оказала изненадваща дори и за музикантите от фюжън бенда, защото предложението дошло от самата Люси. Живеещата в Германия вокалистка научила за концерта от интернет и веднага звъннала на издателите на Ноу Ейнджълс у нас - "Вирджиния Рекърдс"/"Universal Music", с предложение да се присъедини към събитието.

Идеята допаднала на Акага. Люси и момчетата от групата се харесали още по времето на "Мюзик Айдъл" 2, когато тя журираше, а Акага бе бенд на изпълнителите.

„Въобще не ни хрумна, че Люси, която има много ангажименти в Германия, ще има възможност да се включи в „Акага и приятели”. Няма какво да крия – поласкани сме и с удоволствие приехме идеята да се появи с нас на сцената. През последните дни не излизаме от репетиционната. Решили сме програмата на концерта да е разбриваща, феновете ще го оценят”, споделя фронтменът Краси Куртев.

Другите гост-изпълнители в концерта „Акага и приятели” са Графа, Хилда Казасян, Дичо, Тома от "Мюзик Айдъл" 2, Спенс и холандското MC Мелоу Мак.

С билетите за концерта може да се сдобиете с антологията „Акага 1993-2008” само за 6 лв., уточняват издателите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички