Люси Дяковска завършва лятното си турне с голям концерт в Плевен


Люси Дяковска завършва лятното си турне с голям концерт в Плевен

4951

Люси Дяковска ще завърши суперуспешното си турне с грандиозен шоу-спектакъл в двора на военноисторическия музей в Плевен на 7 юли.

Преди финалния концерт от българското ѝ турне, певицата ще зарадва и феновете си в летните театри на Бургас (28 юни) и Варна (4 юли).

След невероятния успех и три светкавично разпродадени шоута в родния си град, обиколката на изпълнителката пожъна овации в Габрово, Ямбол, Добрич, Велико Търново, Хасково, Пловдив и Русе.

В концертите "Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска" заедно с Плевенската филхармония и най-успешната група в X Factor А.V.А, публиката ще има възможността да чуе най-доброто от мюзикълите на Бродуей.

Под диригентството на Левон Манукян, певицата ще изпълни откъси от "Коса", "Кабаре", "Котките", "Цар Лъв", "Мулен Руж", "Мама Миа", "Клетниците", "Исус Христос Суперстар", "Уестсайдска история" и много други в специален аранжимент на пианиста Георги Милтиядов. В шоуто са включени също компилация от песни на рок групата Куин и популярни пиеси от Джордж Гершуин.

Люси, заедно с нейните приятели и колеги, обещават да отведат публиката в магическия свят на световния мюзикъл с невероятно шоу, от което вълнуващите емоции ще останат задълго в душите им, уверяват организаторите.

Билети за концертите могат да бъдат намерени в мрежата на "Ивентим" и партньорските каси.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички