Мая Нешкова представя новия си албум Само с любов


Мая Нешкова представя новия си албум Само с любов

5129

Естрадната любимка Мая Нешкова ще представи новия си албум "Само с любов" в столичната зала "Рейнбоу плаза" от 20.00 ч. на 20 юни.

Тя ще изпълни всичките си 12 нови песни на специален концерт-промоция, за който не се продават билети, а са поканени само най-верните ѝ фенове, колеги от музикалната гилдия и журналисти от водещите медии. Дискът е първият ѝ студиен албум от 2009 насам, когато излезе нейният последен успешен проект "Обичам те". Записът е наречен "Само с любов" по част от припева на най-новата ѝ песен "Цигуларят" по стихове на Явор Кирин. Тя и "Нашият танц" са двете композиции, които все още не са виждали бял свят и звездата пази за промоцията си. Останалите песни вече са представяни в официалния канал на изпълнителката в YouTube и Фейсбук страницата ѝ MayaNeshkovaOfficial. От септември 2016 на всяко първо число тя радваше почитателите си с по едно ново заглавие в репертоара си. "Любовта не е игра" беше първото от поредицата нови хитове. Последва "Простете ни, дечица", посветена на близначките им Весела и Йоана Икономови, които също ще участват в концерта като вокална група на майка си.

"Душо моя", "Санта Мария" (по стихове Иван "Агент" Тенев) и "Целувката" бяха следващите нови песни, които привлякоха вниманието на меломаните. Като най-голям хит до момента се очерта баладата "Има ли виновни в любовта", който събра най-много прослушвания в месеца на пускането си. "Добър вечер, приятели" Мая Нешкова подари в навечерието на абитуриентските балове, а "Мой роден край" пусна навръх 24 май. Колекцията допълват още две патриотични песни – "България" по стихове на Цветан Начев и "Клетва" по текст на Чавдар Тепешанов и Тодор Ников. Всички те са по музика и аранжимент на Кирил Икономов - той е автор и на част от текстовете, които основно са написани от самата певица. Записите са осъществени в тяхното студио под тонрежисурата на Кирил Гунчев. Веднага след промоцията изпълнителката на евъргрийна "Честит рожден ден" започва мащабно турне из цялата страна.

Мая Нешкова обяви, че ще обиколи всички градове, в които някога е изнасяла рецитали, а няма да пее само в няколкото големи града, в които всички изнасят концерти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички