Малките неща най-излъчвана песен в БГ ефира


Малките неща най-излъчвана песен в БГ ефира

4407

"Малките неща" е най-излъчваната песен в българския ефир.

Новоизгрялата звезда Прея и дебютният ѝ сингъл "Малките неща" е най-въртяната в родия ефир през миналата седмица. Парчето успя да надвие конкуренцията на световни хитове като  "Bailando" на Енрике Иглесиас, "Adrenalina" на Уизин, Дженифър Лопес и Рики Мартин и "Happy" на Фарел Уилямс. Прея фигурира и на седмото място в същата класация с участието си в хита на Графа "Закъснявам, човек"  с Печенката.

От началото на 2014 година изпълнителката с характерни вокали и харизматично излъчване е част от лейбъла"Монте Мюзик", който стои зад появата на първия ѝ сингъл - автори на музиката са Прея, Любен Христов, Графа и Били Хлапето, а текстът е на Прея, Илия Григоров и Били Хлапето.

През последната година лейбълът "Монте Мюзик" неизменно присъства в челните позиции на класацията за най-излъчвани песни. В Топ 10 на актуалната класация освен Прея, фигурира и сингълът "Въпрос на време" на ВенЗи и Дивна.

Огромният успех на парчетата, излизащи от студиото на "Монте", е поредният тласък за развитието на българската музика и доказателство, че музикалната компания е посветена изцяло на качествената продукция и възхода на родната поп сцена.

Най-горещият трак от каталога на "Монте" е "В реда на нещата", видеото на който излиза тази седмица.

Както MySound.bg вече писа, изпълнители са Били Хлапето и Михаела Филева, а песента е включена в едноименния дебютен албум на Хлапето.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички