Местят концерта на Morcheeba в клуб Mixtape 5


Местят концерта на Morcheeba в клуб Mixtape 5

6009

Концертът на Skye и Ross от Morcheeba ще се проведе в клуб Mixtape 5 (в подлеза до Моста на влюбените), а не в първоначално обявената зала 3 на НДК на 22 ноември.

Вратите ще отворят по план в 19.30 ч., а подгряващият сет ще бъде на Ramsey Hercules. Morcheeba ще излязат на сцена в 21.15 ч.

Желанието на гостите да бъдaт максимално близо до публиката си и значително по-големият капацитет на зала 3 накара мениджмънта на групата да изиска от организатора на събитието да потърси смяна на залата с клуб.

Всички, закупили седящи билети, ще бъдат настанени на седящи места в клуба, с видимост към сцената, поясниха организаторите EventEase. Mixtape 5 се намира само на 100 метра от централния вход на НДК в подлеза под Моста на влюбените. Билети на вход - на цена 50 лв.

Ramsey Hercules, или Бирата (на снимката), човекът зад онлайн радиото Boogie.Fm и магазина за плочи Boogie.Exchange, ще подгрее публиката с диско, фънк и буги бийтове.

Диджеят се е изявявал на една сцена DJ Vadim, Stereo MC's, Massive Attack, Coldcut, Ashley Beedle, Alice Russel, Morcheeba, Todd Terje, Onur Engin, DJ Spinna и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички