Михаела Филева безкомпромисна към лъжите в новия си клип (видео)


Михаела Филева безкомпромисна към лъжите в новия си клип (видео)

4806

Михаела Филева представи своята най-нова песен и видеоклип "Конец" чрез своята фен страница във Фейсбук в 13.00 ч. на петък, 13-и.

В поста си певицата благодари на хората, които стоят зад дългоочакваната нова продукция на "Монте Мюзик". Това са Павел Николов (познат от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc'), който е създател на текста и съавтор на музиката (заедно със самата Михаела) и аранжимента на парчето, а също и Искрен Тончев - Искрата, Веселин Ценов - Algoriddim и Влади АмповГрафа, които също стоят зад аранжимента на песента. Идеята за видеото е на режисьора Васил Стефанов, а оператор е Жоро Марков.

В кадрите изпълнителката допълва своя музикален талант с впечатляващи актьорски умения. С помощта на стилиста Василен Милков, Михаела изгрява в предизвикателния образ на жената, готова да сложи край на всички обидни лъжи в любовта. В главната мъжка роля е танцьорът Виктор Ангелов, за когото Филева е подготвила коктейл от безкомпромисни наказания по пътя към жадуваното възмездие.

"Конец" е истинска история за вътрешната борба, себеуважението и силата на характера. Видеото изпраща метафоричното послание, че щастието е преди всичко въпрос на личен избор, защото най-доброто предстои.

Отвъд артистичната роля, изпълнителката стартира новата година с усилена работа по своя предстоящ втори албум след безупречния успех на дебютния "Инкогнито", развълнувал музикалната сцена през 2015.

Виж "Конец" на:

http://youtu.be/K4jmQ0GypSQ

или на:  

www.vbox7.com/play:f3d2ed99b0

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички