Михаела Филева открива лятното си турне с голям концерт в родния ѝ град Велико Търново


Михаела Филева открива лятното си турне с голям концерт в родния ѝ град Велико Търново

786

Харизматичната Михаела Филева ще представи впечатляваща музикална програма на сцената на Летен театърВелико Търново на 13 юни.

Жителите и гостите на родния град на певицата ще имат привилегията първи да чуят "Опасно близки", "Латино сеньорита", "Инкогнито", "И аз съм тук", "По-добра от мен", "Бойкот" и много други в лайв версии, изпълнени от Михаела и музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Радо Казасов и Евден Димитров.

Михаела Филева е сред малкото български изпълнители, които представят концертно шоу от висока класа. Най-изявената млада певица и автор има десетки хитове, които всеки може да запее, а когато това се случи по време на концерт, чувството е неповторимо. Красивата Михаела грее на сцената, като пленява публиката с характерните си вокални изпълнения, емоционалност и грация. Тя умее да въвлича зрителите в историята на всяка песен, да въздейства с присъствието си и да кара малки и големи да се вълнуват и преживяват музиката ѝ.

Михаела непрекъснато добавя нови, запомнящи се песни в репертоара си, които са причината към днешна дата тя да е сериозен изпълнител по вкуса на публика в широк възрастов диапазон. С "Бойкот" ще ви накара да затанцувате, с "Нова страница" ще ви разчувства, с "Латино сеньорита" ще усетите вкуса на лятото, с "А дано, ама надали" ще ви усмихне, с "Родена с късмет" ще ви накара да повярвате, че всички имаме право на щастие.

Билети за концерта на Михаела Филева във Велико Търново - на касата на информационния туристически център Велико Търново и в мрежатана Eventim.

Снимка: Joy Station

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички