Михаела Филева с две изяви на 6 март


Михаела Филева с две изяви на 6 март

4433

Михаела Филева ще зарадва своите фенове с участието си в две музикални събития в рамките на една вечер - 6 март, четвъртък.

Звездата на "Монте Мюзик" ще направи премиера на новото си видео - "Има ли начин?" в дует с NickName, в обновения столичен клуб Opera Café от 21.00 ч. В промоцията ще се включат още Riо Crew и Васил Крумов (китара), а сред гостите на събитието се очакват някои от най-големите музикални звезди у нас. Oрганизаторите от "Монте Мюзик" и домакините от Opera Café са подготвили и специално кулинарно меню, което ще подсили невероятното преживяване на всички.

От 23.00 ч.купонът ще се пренесе в клуб "Маскара". Както MySound.bg вече огласи, Филева ще бъде специален гост на популярното черно парти Vanity Black, представяйки най-големите си хитове, подкрепена от традиционните резиденти DJ Stancho, DJ Ray Bon и хоста на вечерта – рапъра Dee.

Празничният уикенд, посветен на дамите, клуб "Маскара" ще стартира в петък (7 март) с DJ Vasquez и Kaiski, а съботната вечер (8 март) ще се дирижира подобаващо от титаните зад пулта DJ Steven, Jassen Petrov и Kaiski. По-рано същата вечер от 20. 00 ч., Opera Café и SV Fashion Studio ще изненадат гостите си за 8 март с цветната кулинарна поредица Champagne With Passion & Moët и DJ Vasquez, посветена на дамите. Дизайнерските менюта на Станимира Янакиева, разработени в цвят шампанско, ще изкушат с едни от най-съблазнителните, женствени и неустоими храни афродизиаци.

Аспержи в лайм сос и лимонена трева, скариди с фреш лимон, сорбе от лайм и трюфели, поляти с Moët & Chandon Imperial Brut, ще отключат скрити желания у вас и вашата половинка в празничната вечер, категорични са домакитите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички