Мила Роберт отбелязва 10 години на сцена откакто пее по баровете с юбилеен концерт


Мила Роберт отбелязва 10 години на сцена откакто пее по баровете с юбилеен концерт

2175

"Навършват се 10 години откакто за първи път пях самостоятелно в бар. Много неща се промениха, супер благодарна съм за пътя си и как стъпка по стъпка се развива, няма нищо рязко, няма хитове, грамита, червени килими, радио ротации, но има постоянство растеж, любопитство, много смях, мъкнене на техника, комуникация, смисъл, пълни концерти, рандъм танци, квартални кръчми, хиляди часове пред музикален софтуер, напрежение, любов и най-вече вяра. Вяра, че щом толкова ми се прави нещо - това трябва да правя. Вяра, че може би бих могла чрез музика да нося вяра не само на себе си. Всеки заслужава да прави това, което обича, без значение какво е то", споделя Мила Роберт.

Мила бе номинирана за жена на годината за 2020 година от списание Grazia, а през 2021 г. бе включена в класацията на списание Forbes "30 под 30". Тя има един албум -  "Еготрип", който беше номиниран за албум на годината от БГ радио, и две ЕР-та - "Do4uvane" и "Gap Summer".

"Тук съм, на тази земя, за да нося светлина доколкото това е възможно. Идеята на концертите ми е да преживеем нещо всички заедно в безопасна среда без да се съдим, да се погледнем от високо и да се чувстваме едно", казва Мила.

На 25 февруари от 20.30 ч. празнуваме в бар "Петък" с all ages събитие, а за да е още по-достъпно, цените на билетите са по ваш избор - от 5 лева до 50 лева.

Шоуто ще е по-различно, ще разглеждаме растежа на Милето Ро хронологично и ще има изненади.

Билети: http://bitly.ws/AxT8

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички