Милица Гладнишка стана Жена на годината според сп. Грация


Милица Гладнишка стана Жена на годината според сп. Грация

5337

Актрисата и певица Милица Гладнишка от сериала "Етажна собственост" спечели приза "Жена на годината" в много оспорвана надпревара за седмите годишни награди на сп. "Грация".

Преди да вземе своята награда Милица взриви публиката с прекрасно изпълнение на песента "Feeling Good" на Nina Simone (Нина Симон), съпроводено от викове "браво" и бурни аплодисменти.

Отличията бяха раздадени в неделя вечерта на бляскава церемония във Военния клуб, а Милица грабна златната статуетка в категория "ТВ актриси". Тя събра очите на всички с пищна, черна дълга рокля на дизайнера Серго Кръстевски. За изненада на зрителите, а и на самата актриса, на сцената при взимането на наградата я изпревари екранният ѝ партньор Явор Гигов (домоуправителят Величко от "Етажна собственост"). Той искрено разсмя цялата публика с репликите, че много се радва за наградата, защото тъкмо се чудел, какво да подари на Милица за Коледа. От името на целия екип на "Идалго продакшънс", създал хитовия сериал, той благодари на актрисата за нейната енергия и за жертвата ѝ да напълнее 20 килограма заради ролята на Мими Драмбозова. "Милица, обичам те!" – извика екранният Величко сред бурните аплодисменти на публиката.

Двойката стана любима и на множеството фотографи, присъстващи на събитието. Те обградиха двамата актьори с "Горчиво, горчиво!", подканяйки Мими и Величко да се целунат пред обективите, което те, разбира се, направиха.

Ненапразно Мими и Величко се радват на такъв интерес от страна на публиката. Сериалът спечели доста фенове и възходящ рейтинг за трите сезона на своето излъчване по Нова телевизия. По данни на пийпълметричната агенция ГАРБ финалът на третия сезон в четвъртък вечерта е бил лидер по гледаемост в своя часови пояс и е оставил зад гърба си всички филми и предавания на конкурентните телевизии.

От "Идалго продакшънс" все още не издават, дали комедийният сериал ще има четвърти сезон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички