Мистерия Гершуин: Михаил Йосифов квартет и Велека Цанкова


Мистерия Гершуин: Михаил Йосифов квартет и Велека Цанкова

2116

Концерт "Мистерия Гершуин" - бижу с аранжименти на Михаил Йосифов на някои от шедьоврите на знаменития американец, предстои в столичния клуб Студио 5 от 22.00 ч. тази събота, 23 ноември. Другото вдъхновение за създаването на тази програма за квартета е гласът на младата и много талантлива певица Велека Цанкова. "Музиката на Гершуин, гласът на Велека Цанкова и всеотдайното участие на някои от най-добрите български джаз музиканти, породиха мистерия от звуци, които доставят истинска наслада за сетивата", казва Михаил Йосифов за програмата "Мистерия Гершуин", която ще бъде представена за първи път пред публика.
Джордж Гершуин е един от най-вълнуващите композитори на 20 век. Събуждайки палитра от живи емоции, неговите пиеси впечатляват както музикантите, така и публиката.
На сцената ще излязат Велека Цанкова - вокал, Михаил Йосифов- тромпет, Александър Логозаров  - китара, Даниеле Феббо- бас и Атанас Попов - барабани.
Билети на цени от 15 лева - в мрежата на bilet.bg Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/922147618161282

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички