Музика под звездите с Михаела Филева и Максим Ешкенази


Музика под звездите с Михаела Филева и Максим Ешкенази

2906

Магнетичната Михаела Филева и диригентът Максим Ешкенази са главните действащи лица в забележителното музикално събитие "Музика под звездите", което ще се състои в пловдивския летен театър "Бунарджика" от 18.00 ч. тази неделя (4 октомври).

Концертът ще събере над 60 музиканти, между които лайв група и симфоничен оркестър. Партньор на Михаела в част от изпълненията ще бъдe баритонът Валери Труманов.
 
Михаела Филева неведнъж е делила сцена с диригента Максим Ешкенази. Заедно са представяли популярни нейни песни, оркестрирани за симфоничен оркестър и любими произведения от мюзикъли и филми. В "Музика под звездите" ще прозвучат "Инкогнито", "Опасно близки", "Латино сеньорита" в изпълнение на лайв група, "Нова страница" ще бъде представена само с акомпанимент на пиано, за "И аз съм тук" към бенда ще се присъедини щрайх. Емблематичната песен "Приливи и отливи" ще прозвучи за първи път със симфоничен оркестър.
 
Във втората част на концерта публиката ще се наслади на любими произведения от мюзикъли и филми и ще види хитовата певица в по-различна светлина. Публиката ще се запознае и с талантливия български баритон Валери Труманов.
 
"Музика под звездите" премахва границите между популярната музика и класическото изкуство. Философията на събитието е, че музиката общува без предразсъдъци, като прави хората щастливи.

Билетите са на цени от 15 до 25 лв., като входът за деца до 7 г. е безплатен, а тези на възраст от 8 до 14 години ползват 5 лева отстъпка от цената спрямо ценовата категория, която са избрали.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на културата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Видео


Албуми


Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Първият коледен албум на поп звездата Поли Генова "По-добрата Коледа" е вече на пазара и зарежда слушателите...

Най-четени новини


виж всички