Музикалният филм Наследниците с премиера по Disney Channel


Музикалният филм Наследниците с премиера по Disney Channel

6845

Най-новият филм на Дисни –"Наследниците", ще бъде излъчен премиерно на по Disney Channel България от 11.30 ч. на 19 септември.

Съвременната музикална история е препратка към традиционните приказки на Дисни. Филмът представя потомците на познати приказни герои, сред които злодеите - Круела де Вил, Злодеида, Злата кралица, Джафар, както и представителите на доброто – Аурора, Кралица Бел и Принц Филип, Феята Кръстница и др.

Сюжетът се развива в идиличното кралство Аурадон, където Бен, доброжелателният син на Крал Чудовището и Кралица Бел ("Красавицата и Звяра"), се подготвя да се възкачи на престола. Принцът решава да даде шанс на проблемните потомци на Круела Де Вил, Злодеида, Злата кралица, Джафар, които са изолирани на "Островът на изгубените". Той им позволява да посещават училището в Аурадон заедно с наследниците на Феята кръстница, Ариел, Спящата красавица и др. Така тийнейджърите Мал, Иви, Карлос и Джей за първи път в живота си излизат от затвора на острова. "Наследниците" ще разкрие дали те ще поемат по пътя на своите родители злодеи, или у тях ще надделее доброто и ще спасят кралството.

В музикалния тийнфилм участват популярни лица от други продукции на Disney Channel, сред които Дъв Камерън, Камерън Бойс, Бубу Стюърт и София Карсън, които влизат в ролите на синовете и дъщерите на най-лукавите злодеи. Забележителният актьорски състав включва и Мичел Хоуп, Уенди Ракел Робинсън, Маз Джобрани, Кати Наджими и носителката на награда "Тони" – Кристен Ченоует.

Филмът е интересен както за децата и тийнейджърите, така и за техните родители, тъй като историята е поднесена много забавно с ироничен хумор.

Носителят на "Еми" Кени Ортега ("Училищен мюзикъл") е режисьор, хореограф и изпълнителен продуцент на "Наследниците". Уенди Джафет ("Съзряване", "Италианска афера") също е изпълнителен продуцент. Пол Бекер ("Мислиш си, че можеш да танцуваш Канада") е ко-хореограф. Сценарият е написан от Джозан Макгибън и Сара Париът (създатели и сценаристи на "Стартова съпруга" и номинирани за "Еми" за сценария на епизода "Булката беглец"), които също са ко-продуценти.

Марк Хофелинг ("Училищен мюзикъл") е сценограф, а Кара Соун ("Топдизайнер") е дизайнер на костюмите.

"Наследниците" - видео:
http://video.disney.bg/watch/descendants/wicked-bites-51d8391c6035ac6af520be59

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички