Музиката в ефира на bTV по празниците


Музиката в ефира на bTV по празниците

1875

В навечерието на коледните и новогодишните празници доброто настроение и усмивките с програмата на bTV  отново са гарантирани. 

Много забавление, качествени кинозаглавия и богата концертна програма обещават от медията в предстоящите почивни дни. Празнични изненади за аудиторията са подготвили и предаванията, които ще предложат вълнуващо съдържание в последните дни на 2022 година.

В съботния ден ще бъде даден старт на светлите празници с "Тази събота" в 7.50 ч. Как ще прекарат празниците Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени (на снимката), детската вокална група Бон – бон със специален коледен поздрав към зрителите и специален репортаж от селото на Дядо Коледа в Лапландия.

В празничните дни Деси Стоянова и Александър Кадиев са подготвили много изненади за зрителите на "Преди обед". Всяко предаване ще завършва по-весело от друг път – с музикален гост и коледно изпълнение на живо в студиото. В последната седмица на годината коментаторите всеки ден ще са различни. Акцент сред гостите и темите в последните дни на годината ще бъдат малкият Стефан Иванов, който победи в последния сезон на "България търси талант", рапърът Мишо Шамара и световноизвестният цигулар Свет Радославов, който предложи брак в ефира на "Преди обед".

В празничната сутрин на 24 декември по изключение от 10.00 часа водещата на COOLt Натали Трифонова ще посрещне в студиото на предаването три специални момчета - 9-годишния член на Менса Сава Троански, малкия-голям експерт по география Ангел Блажев, познат на зрителите на bTV от последния сезон на шоуто "България търси талант" и шестокласника Емилиян Бърдарски, който разтапя сърца с гласа си. Още музика ще има и от певицата Нели Рангелова и вокална група Детски смях, които ще представят новата си песен "Коледа", а бляскавият финал на предаването е запазен за звездните момичета от квартет Дестини.

На 24 декември от 12.30 ч. ще бъде показан концерт-спектакълът с песните на Стефан Диомов (2022 г.).

Празничният епизод на "Животът по действителен случай" от 17.00 ч. ще надникне в света на един от най-успешните хитмейкъри в България Кристиан Талев-Криско. Човекът, който промени родния шоубизнес, ще сподели пред зрителите как се е променил самият той и с какво животът му е различен днес. Изпълнителят ще открехне вратата на студиото си, ще сподели коя е тъмната страна на славата и как се спасява от нея.

На 24 декември от 20.00 ч. ще бъде излъчен концертът на Лили Иванова (2022 г.).

В неделя празничната програма започва в 7.50 ч. с "Тази неделя" с Мария Цънцарова и Петя Дикова, които ще ни срещнат на живо с коледари в цялата страна. Най-неочакваният и най-гледан коледен музикален клип е в изпълнение на водещия на bTV Новините Юксел Кадриев. Откога пее и свири на пиано и как се е родила идеята за клипа, той ще разкрие пред Мария Цънцарова. Ще има и много музика – с най-малките от Джуниър бенд и прекрасната 14-годишна  цигуларка Диана Чаушева, която ще открие Новогодишния концерт на НДК на 1 януари. Дядo Коледа ще се включи директно от Лапландия, а за празничната трапеза ще се погрижат четири представителки на звездно семейство –  в кухнята на Симона Загорова влизат майка ѝ Глория, баба ѝ Стефка и най-малката -  Галина.

Най-запомнящите се и вълнуващи моменти за гостите през 2022 година в "Търси се" ще са акцент в коледния епизод на предаването на 25 декември, по изключение от 10.00 ч. Меги и Нели ще припомнят на зрителите най-съкровени тайни, откровенията, сълзите, усмивките, децата, любовните признания, смеха и различните предизвикателства, които се случиха в ефира на най-емоционалното предаване на bTV. Сред звездите в коледния епизод ще са Михаил Билалов, Сантра, Папи Ханс и много други.

Навръх Коледа от 11.30 ч. "Светът на здравето" ще даде отговор на въпроса как да се захраним правилно след коледните пости. За идеята на поста и разумното преминаване към общо хранене доктор Неделя Щонова ще разговаря с гостенката си доц. Теодора Дърленска. А как музиката лекува душата, особено по празниците, ще сподели джазменът Боби Вълчев.

На 25 декември от 12.30 ч. ще бъде показан концертът на Веселин Маринов "40 години на сцена" (2022 г.).

Коледното издание на "120 минути" от 16.30 ч. на 25 декември ще предложи на зрителите срещи със светли и значими личности. На живо, навръх празника, гост на Светослав Иванов ще бъде Васил Найденов. Зрителите ще видят интервюта с Поли Генова, британския актьор Гари Стреч, Йълдъз Ибрахимова и Георги Тошев.

На 25 декември (неделя) от 00.00 ч. ще бъде излъчен концертът на Кейти Пери от турнето The Prismatic World Tour.

"Шоуто на Николаос Цитиридис" подготвя достоен финал на 2022 година с още забавни епизоди. На 26 декември празникът ще е пълен и със специалното участие на Веселин Маринов, а в дните преди Нова година в студиото ще блеснат още Янка Рупкина, 100 кила, Кубрат Пулев и други още български звезди. "Шоу като за последно" е заглавието на специалното новогодишно издание на Николаос Цитиридис, което ще стартира в ефира точно в 20.30 ч. на 31 декември. В рамките на два часа Николаос и неговите гости обещават страхотно настроение с едни от най-обичаните родни изпълнители. Сред тях ще са треньорите от "Гласът на България“ – Dara, Галена, Любо Киров, които ще изпълнят най-големите си хитове, а Иван Лечев ще блесне в нетипична за него роля. В празничното новогодишно шоу ще има още много музика с Георги Христов, Меди, Прея, Рая Димитрова и момчетата от група Молец. В последния за годината празничен епизод на "Николаос +" братя Аргирови и Николаос ще познават "децата на известните". В "Шоу като за последно" ще има още липсинг битка между поп-фолк фурията Анелия и режисьора Ники Илиев

Веднага след финала Николаос ще се озове на площад "Княз Александър I", където заедно с Натали Трифонова ще бъде водещ на новогодишната празнична програма на bTV – "Сцена под звездите", на живо от 22.30 часа на 31 декември.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички