Над 40 уникални проекта на Culture Beat Pazar: Summer Groove 2


Над 40 уникални проекта на Culture Beat Pazar: Summer Groove 2

4362

Столичният Culture Beat Club стартира летния сезон със стилни диджейски партита и лежерна атмосфера в центъра на града.

Второто издание на Culture Beat Pazar: Summer Groove за тази година предстои в Culture Beat Club от 12.00 ч. на 28  юни, неделя.

Лятно настроение и авангарден стилист, който ще направи стайлинг на момичета с артикули на участващите в изложението, са само малка част от арт-проекта. Както MySound.bg извести, той стартира убедително през май и ще бъде представян в популярния столичен клуб всеки месец. Този път организаторите залагат на класните селекции на оригинали от над 40 проекта, сред които Distract Me, Bloom Stars, Muse Shop, Fujo, Ashante, Лиляна Станаилова, Sassa Bjorg, Knapp, Room 11 и много други, които може да видите във FB на: http://goo.gl/y0FYAO.

Сред акцентите в афиша е името на Гроздан Михайлов - един от младите български артисти с изразен собствен стил. Завършил художествена гимназия, той решава да се занимава със сценография, но без да изневерява на изкушенията на модата. В момента се развива успешно като колоритен стилист, дизайнер и модел и работи с пърформърите на известни столични клубове; грижи се за визията на популярни личности, техните видеа и фотосесии. Негови пространствени решения могат да бъдат видяни на някои от витрините на най-големите бутици в София.

Музикалното оформление на Culture Beat Pazar: Summer Groove в неделя се пази в изненада. Но със сигурност присъстващите няма да останат безучастни към доброто качество и стилната селекция на агента зад пулта, увери Цветелин Иванов - PJ, програмен директор на Culture Beat Club и продуцент на парти лейбъла CODE, организирал стотици имиджови продуцкии в софийски топклубове от 2009 досега.

Lipstick Check с DJ Diass ще продължи славно в програмата на клуба на 10 юли, петък.

Поредната колаборация между парти лейбъла CODE и актуалния диджей и продуцент е кръстена на едно от парчета в последния албум на DJ Diass -  "Resеt The World". Тракове от него ще бъдат в сета на диджея и този път, но Пламен Василев, както е истинското име на артиста (на плаката), ще представи ексклузивно и непопуляризирани версии на свои любими поп и денс парчета - с присъщия си бомбен микс от хаус, дийп хаус, ню диско и Детройт - техно.

www.facebook.com/djdiass
www.soundcloud.com/djdiass

Почитателите на клубната сцена да очакват в Culture Beat Club първото издание на Prism: съвместен проект на CODE: и CDeep - водещ световен бранд за проумотиране на електронната музика на YouTube и в частност - дийп хаус.

В семейството на най-големия български канал за електронна музика са някои от най-популярните български диджеи и продуценти.

http://www.youtube.com/CDeepMusicOriginal

Всички събития в Culture Beat Club са с вход свободен.

Клубът се намира на булевард "България" 1 (сградата на НДК).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички