Най-новата родна хардкор банда Piranha дебютира на Tattoo Fest-а


Най-новата родна хардкор банда Piranha дебютира на Tattoo Fest-а

5673

Eто така се коват традиции!

С ентусиазъм, воля, желание - напук на скептиците, с благословията на встрастени почитатели и/ли сърцати фенове, вече цели 9 години...

Tattoo фестът в София закръгля 10 в столичния парти център "4 км" на 8 октомври.

Юбилейното издание на събитието ще се състои 4 зали, предлагайки не само забавления за посетителите, но и поле за изява за участващите студия. Водещ отново ще бъде Станислав, познат на любителите на киното от филмите за Хари Потър, където играе ролята на Виктор Крум. Ще има много татуисти, които ще работят на място - професионалисти от Испания, Сърбия, Македония и България.

За втори път ще гостуват смелчагите от A Sangre Fria Body Art от Мадрид. Миналата година те предизвикаха фурор с изпълнението си, когато трима от тях висяха във въздуха, а наоколо летяха огнени кълба. Много хора искат да ги видят отново, самите испанци също имат силно желание да посетят страната ни и да изнесат пак незабравим спектакъл. Бодисъспеншън е това, което правят те - висят, закачени на куки, забити в кожата на гърбовете им. В афиша на изявата са още конкурси, изложби, кино, томбола и, разбира се, много и разнообразна музика.

Фестът ще започне сутринта и ще продължи до малките часове на следващия ден. Ще можете да си направите татуировка и пиърсинг в едно от десетките професионални студия, да се изрисувате с къна, да пазарувате от специализираните щандове за бижутерия и дрехи, може да участвате в традиционните конкурси за рисунка по зададена тема, за татуировка в разделите: черно-бяла, цветна, голям проект, трайбъл, реалистична и направена на място, обясниха организаторите.

На живо ще свирят групи, диджеи ще ни забавляват през деня и на афтърпартито. Ще има зрелищни ревюта на алтернативна мода. Ще видите фотографска изложба на татуирани модели и прожекция на тематични филми.

За пръв път сега обаче красива татуирана дама ще представи готически бели денс! Новост е и конкусът за Мис Tattoо. Каним за участие всички дами на
възраст от 18 до 80 години. Без значение е семейното положение, професия и наличието на богат приятел. Изисква се атрактивна, нестандартна външност, татуировки, пиърсинг, запомняща се прическа и оригинален цялостен стайлинг. Станете муза на татуистите! Покажете истинската красота, а не клишетата, с които ни облъчват!

За участие в конкурса пишете на мейл gorgonbg@gbg.bg.

Тattoo Fest 2011 ще зарадва феновете с много и разнообразна музика: банди на живо и диджеи.  От самото начало преди 10 години сме подкрепяли българските музиканти. На предишни издания на събитието са свирили Suffer-H, fault, T.B.Y., Switchstance, Frappeto, Reactija, R.O.B.T.F., shemale ZERO. Някои от тях тогава дебютираха на нашата сцена и все още не обикаляха Европа в турнета с големи групи, припомнят организаторите.

На първото издание на Тattoo Fest свириха Ласт Хоуп (Last Hope), които ще ударят отново тази година. Други отдавнашни съидейници на проявата - Шута от Вендета (Vendetta) и Гелето (Switchstance), основаха нова група, нарекоха я Piranha. На феста те смятат да раздвижат публиката с веселяшкия си пънк/ хардкор.

DJ Rawland обещава силен сет с класически хип/хоп и алтърнатив. Той беше част от първата нео метъл/кросоувър група в България - Syco Tribe.

Още няколко диджеи ще се представят - DJ Digital Soul, DJ V-Obsession (Испания), DJ Squadrum, Стоян (Stoyan).

Феновете на готик сцената в България също да очакват приятни изненади. Теченията в тази музика са безкрайно много. Чували ли сте за "нихилист поп"? Това е определението, което самите музиканти от Spiritual Front дават на себе си. Те са прекрасен пример за многообразието и красотата в музиката от т.н. Тъмна страна. Симоне Салватори (Италия) – душата и сърцето на Spiritual Front, ще гостува по покана на Gorgon. Лирична, провокативна, перверзна, поетична, красива, запомняща се поезия и музика ще представи ангелът, чието сърце обаче е демонско.

Тези, които са имали удоволствието да гледат изпълненията му, познават неговата харизма, и видеостената, на която се прожектират красиви черно-бели кадри от упадъчни филми; забелязали са и приликата с Робърт де Ниро от времето на най-силните му роли. Меломаните със сигурност помнят великата колаборация Satyriasis с култовите Ordo Rosarius Equilibrio.

Още - на:

www.tattoobg.org

www.corvus-records.com

www.myspace.com/corvusrecordsbg

www.gorgonbg.org

www.youtube.com/watch?v=PsbXD2DA0n4&feature=related

www.youtube.com/watch?v=cyADMJJ4wEc&feature=related

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички