Настроение с Лили тръгва по радио София


Настроение с Лили тръгва по радио София

6344

Популярното предаване "Настроение с Лили" тръгва на вълните на радио "София", съобщи водещата Лили Друмева, фронтдама на формацията Лили Ъф Дъ Уест (Lilly Of The West).

Първото издание е между 16 и 18 часа днес.

"Може би някои от вас си спомнят предаването, което водихме с Томата (Спространов) по "Ретро радио" всяка неделя по обед? Имаше много смях, настроение и хубава музика. Ето че сега "Настроение с Лили" се завръща с нова сила и ще се излъчва по радио "София". Всяка събота от 16 до 18 ч. на честота 94.5 FM. Музиката ще бъде предимно ретро от 50-е, 60-е,70-е, 80-е и 90-е години с различни рубрики: "Хайде на път", "Семейните групи", "Любовните песни", "Кинохит", "Три от три" и други. Тома Спространов ще гостува веднъж месечно. Стиловете, на които ще наблегне, са рок-ен-рол, рокабили, фолк-рок, соул, брит поп, рок, изи лисънинг, евъргрийни и така нататък. Ще се радвам на писма и коментари на адрес: lilidrumeva@gmail.com, признава водещата.

Единственото предаване за кънтри и блуграс в България - "Кънтри с Лили", може да слушате също по радио "София" в понеделник между от 19.00- до 21.00 часа, припомни Друмева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички