Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

Нов клуб в София отваря с Васил Найденов, Миро и Руслан Мъйнов


Нов клуб в София отваря с Васил Найденов, Миро и Руслан Мъйнов

3874

Двудневен музикален маратон ще събере на една сцена едни от най-обичаните български изпълнители - Васил Найденов, Миро Костадинов и Руслан Мъйнов.  Макар и тримата да са доста различни стилово, поводът да се обединят е новата musichall концепция за забавление в София - "Олигарх". Клубът на булевард "Мария  Луиза" 20 ще отвори врати на 20 и 21 октомври с грандиозно откриване, лъскави лимузини, заря, червен килим и ретро автомобили, информират от "ПроФайл". Паралелът между естрадата в лицето на г-н Найденов, поп музиката на Миро и перфектното изпълнение на руски песни от пеещия актьор Мъйнов абсолютно не е случайна. Управата на новия нощен клуб в столицата целенасочено поставя мост между България, Балканите и руската сцена. Първият мюзикхол в България ще се откроява от масовите заведения с богата и разнообразна програма. Нощните птици да очакват вълнуваща вариететна програма с над 30 балерини, певци от цял свят и изпълнители, доказали себе си през годините. Сред гостите, които ще се изявят на голямата сцена в "Олигарх" идните месеци, са румънската звезда Моранди, украинската поп сензация Kazka ("Плакала") (27 ноември), както и още много други известни руски, български и световни звезди.  Сцената на модерното заведение ще бъде домакин и на следващото издание на руския формат "Подмосковние вечера". Организаторът на класното събитие Атанас Лазаров, собственик на Profile International, реализира мащабния проект, посветен на руската култура, вече пета поредна година. "Изключително съм развълнуван от възможността София да има свое лоби, където да се обединяват и виждат истинските ценители на Русия, да се вдъхновяват,да усещат, да споделят. С откриването на клуб "Олигарх", София се нарежда като притегателна точка за инвестиции, нощен живот и туризъм" споделя Атанас Лазаров, продуцент на "Подмосковние вечера". На 20 октомври в "Олигарх" на живо ще се изяви Руслан Мъйнов, негов партньор ще е звездата на руската музика Кай Метов. Гвоздеят обаче е естрадната легенда Васил Найденов. Следващата вечер сцената ще завладее Миро Костадинов от бившия дует Каризма, Ирина Вълкова и балет Oligarch. Началото на програмата всяка вечер е от 20.00 часа, като след полунощ клубът се превръща в дискотека.  Слоган на рекламната кампания е "Ела, виж, изживей!"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички