Новата банда Velian открива за Warrel Dane


Новата банда Velian открива за Warrel Dane

4343

Както знаете, концертът на Warrel Dane в столичния клуб Rock It по повод честването на 15-тата годишнина от издаването на албума "Dead Heart In A Dead World" на Nevermore, ще се състои на 5 ноември. Вече можем да съобщим, че Velian ще добавят завършеност на това събитие, присъединявайки се като официален съпорт на  емблематичния баритон от обичаните Nevermore и Sanctuary, известиха BGTSC, организиращи събитието.

Velian e нова метъл банда, сформирана от Иван Иванов - вокали, Антонио Митов - бас, Дилян Недев - китари, Велизар Болчев – ударни и Васил Симеонов – китари, добре познати музиканти сред интересуващите се от случващото се на ъндърграунд сцената у нас, участвали в известни на родните фенове групи като Wartime, Progression и Fanagoria.

Стилът на състава е смес от пауър метъл и мелодичен дет метъл, подправена с щипка готически романтизъм. Момчетата работят здраво по представянето на първото си EP, което се очаква да излезе в началото на следващата година и ще бъде представено с няколко концерта у нас и Европа.

Билети за бутиковото шоу, чийто начален час е 19.30, се  разпространяват онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, "Пикадили", Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Easy Pay, Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно може да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

До деня на събитието цената на пропуските е 35 лева, а в случай на налични в деня на шоуто и на място в клуба входът ще е 40 лева. Местата са строго ограничени.

Velian в социалните мрежи:
https://www.facebook.com/velianband

Официален тийзър на Velian:

https://www.youtube.com/watch?v=iHX8fPEGYaY

Официално видео от чествания албум "Dead Heart In A Dead World":

https://www.youtube.com/watch?v=mT_oPFNJwEM
 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички