Новогодишният спектакъл "Сцена под звездите" от площад "Княз Александър I" на живо по bTV


Новогодишният спектакъл "Сцена под звездите" от площад "Княз Александър I" на живо по bTV

2782

След двугодишна пауза, традиционният новогодишен концерт "Сцена под звездите", който Столична община организира, се завръща и за първи път ще бъде реализиран съвместно с bTV.

Събитието ще започне на столичния пл. "Княз Александър I" в 20.00 часа на 31 декември, а зрителите ще могат да проследят спектакъла на живо в ефира на bTV от 22.30 часа.

Концертът, с който ще изпратим старата и посрещнем новата 2023 г., обещава различно и незабравимо изживяване в нов мащабен формат и с изпълнения изцяло на живо. DJ Dimmy ще даде старт на събитието в 20.00 ч. Главни действащи лица от 22.30 часа ще бъдат Обичайните заподозрени, които ще представят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от "Гласът на България". Водещи ще са любимите лица от ефира на bTV Натали Трифонова и Николаос Цитиридис. Пряко от бекстейджа ще се включват Петя Дикова и Боби Лазаров. Фолклорен ансамбъл Горна Баня към народното читалище "Пробуда - 1926" в полунощ ще поведе присъстващите за празнични хора́. Финал на концерта ще постави музикалната селекция, поверена отново на DJ Dimmy.

Богатата и интересна новогодишна програма, която ще предложат bTV и Столична община, гарантира незабравимо преживяване както за присъстващите, така и за зрителите пред екрана. С това партньорство bTV Media Group за пореден път затвърждава стратегията си да създава висококачествена и мащабна продукция и да развива и подкрепя своите таланти. В същото време групата предлага вълнуващо и уникално изживяване за публиката и зрителите, които търсят забавление, настроение и хубава музика в празничната нощ.

Традиционният празничен концерт на открито е част от Календара на културните събития на Столичната община.

Входът е свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички