Новогодишно президентско парти в Mixtape 5


Новогодишно президентско парти в Mixtape 5

3797

Нова година е време за преоценка и поставяне на нови цели, преоткриване на стари интереси "на нов глас" и с нова страст.

На 31 декември в столичния клуб Mixtape 5 ще изпратим старата година и ще посрещнем звучно новите 366 дни в компанията на Oratnitza, SkilleR, Selector Lazy Face и High Roll, Ogonek и acidtrip от HMSU.
 
Всяка година по традиция започва с реч на президента, Дунавското хоро и купища пожелания към близки и приятели. Вдъхновено от традициите, това новогодишно парти ще ни даде възможност да се хванем отново на хорото - заедно, под звуците на български фолклор, преплетен с дръм-ен-бейс, дъбстеп и хип-хоп, както и да дръпнем реч като президент на своята Нова година.

Посланието този път не просто е насочено към теб, а идва от самия теб. Защото през 2016-та ТИ СИ на ход, ТИ СИ решението, ТИ СИ това, което си пожелаеш, подчертават от Fusion Embassy.

За да посрещнеш предизвикателствата и да започнеш с главна буква новата страница, в нощта на 31 декември голямата зала на клуба ще се изпълни с музикална енергия, която да те зареди и да зададе ритъма на новата година. За тази цел най-популярната българска етно-фюжън група Оратница ще поднесе много от така наречения етно басс. Selector Lazy Face пък е подготвил нужните дози реге, фънк и соул. SkilleR ще подправя с бийтбокс, пренасяйки ни в неговата електронна лаборатория, а момчетата от HMSU ще дръм-енд-бейсват в първите часове на 2016.

Първите 600 човека ще получат президентска маска, с която да дадат поне няколко по-смели обещания за новата година, защото... в края на краищата, какво е новогодишно парти без президент и обръщение, пък било то и към самия себе си?

И, ако се чудите какво стана с шампанското и новогодишния тост, заменихме го с едни от най-добрите български крафт бири, провъзгласявайки ги за новото "шампанско на народа".
 
За повече инфо - следете събитието във Фейсбук.

Купи своя билет от тук!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички