One Direction по кината в България


One Direction по кината в България

3905

Премиерата на документалния филм This Is Us (TriStar Pictures), посветен на британо-ирландската група One Direction, у нас е в кината от веригата "Арена" днес, 30 август.

Режисьор на лентата е Морган Спърлок (Super Size Me). Той е и продуцент на филма, заедно с Бен Уинстън, Адам Милано и Саймън Кауъл. 3D кадрите улавят  професионалното всекидневие на музикантите. По-голямата част от продукцията е заснета по време на турнето им в подкрепа на албума "Take Me Home" (2012).

По думите на петимата вокалисти - Найл, Зейн, Лиъм, Луи и Хари, филмът предоставя на феновете всичко най-интересно от света им зад кулисите, показвайки как протича подготовката на групата за концертни изяви.

Морган Спърлок описва "Това сме ние" като "филм-мечта" за всеки истински почитател на момчешката формация. 92-минутната лента е заснета в Ню Йорк Сити и Токио, Япония.

"Ще видите какви са нашите взаимоотношения зад кулисите, какво е настроението когато се подготвяме за изпълненията пред публика. Ще ни видите без намесата на медиите", казва Хари Стайлс (Harry Styles).

Все още не е късно да пробваш късмета си за неговата биография.

Виж как ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички