Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Оригиналният изпълнител на шлагера "Стари рани", смела украинка, психолог от Перу и двама влюбени един срещу друг в "Гласът на България"


Оригиналният изпълнител на шлагера "Стари рани", смела украинка, психолог от Перу и двама влюбени един срещу друг в "Гласът на България"

2684

В разгара на едни от най-вълнуващите етапи в "Гласът на България" - кастингите на тъмно, конкуренцията между треньорите Dara, Галена, Любо Киров и Мастър Лечев става все по-оспорвана и забавна.

В неделя вечер по bTV зрителите ще станат свидетели на не едно и две отмъквания "под носа" на впечатляващи гласове, а в директна конкуренция често ще се оказват Любо Киров и Иван Лечев. Енергичната Dara ще бъде блокирана от "милите си" колеги, но това няма да попречи най-желаните гласове да избират нейния отбор, а Галена няма да разпознае гласа на участник, който познава от години, и ще бъде изненадана от срещата си с него и избора му на песен.  

Предстоящият епизод на "Гласът на България" в неделя от 20.00 ч. ще предложи истински екшън за зрителите с най-неочаквани истории и изпълнители. Само част от участниците, които ще стъпят на сцената, са оригиналният изпълнител на шлагера "Стари рани" в дует със Софи Маринова, смела украинка, избягала от ужасите на войната с емоционален разказ, който ще завърши с поклон към българския народ и вълнуващо изпълнение на психолог, роден в Перу, който ще разгорещи страстите с известен латино хит. Двама влюбени ще се изправят изненадващо един срещу друг в шоуто, а вокален педагог ще изпълни мечтата си да се "завърне" към истинската емоция от живото изпълнение на сцена под съпровод на страхотния бенд на "Гласът на България". Качествени гласове, които вече са били на голямата сцена на шоуто или са покорили други музикални формати, ще си припомнят тръпката от нея и ще се явят още по-смели и готови за победа, а съвсем млади, брилянтни гласове ще заблестят за първи път в това музикално шоу за радост на всички в залата и пред екраните. Зрителите ще чуят и Донко Марков, който в края на последния епизод бе изненадан, докато гледаше в публиката, че ще вземе участие в музикалната надпревара. 

Всички новини за звездните треньори и участници, както и забавните епизоди на "Гласът зад кадър"следете на www.glasat.btv.bg в YouTube канала на предаването и в социалните му мрежи.

Следващия уикенд епизодът ще се излъчи по изключение в събота, 1 октомври, в деня преди парламентарните избори.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички