Десетилетие музикален бунт: No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София
Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември

"Отново на училище с радио N-Joy" на Голямата поляна в столичния "Южен парк" на 17 септември. Участниците в програмата надхвърлят 60 души


"Отново на училище с радио N-Joy" на Голямата поляна в столичния "Южен парк" на 17 септември. Участниците в програмата надхвърлят 60 души

1741

N-Joy ще зарадва малки и големи със завръщането на традиционното за радиото събитие на открито "Отново на училище", което предстои отново на сцената на Голямата поляна в столичния "Южен парк" на 17 септември.

Участниците в програмата надхвърлят 60 човека, заедно с формация Бон-бон, Поли Генова, Iskrata, Симона ПетроваMona, Иван Радуловски, Nicka, Кристиана Асенова и Toshey. Тромбонистът Вили Стоянов се включва в "Отново на училище с радио N-Joy" в ролята си на диригент на младежка музикална формация към Центъра за подкрепа за личностно развитие към общинския детски център Велинград (ЦПЛРОДК). В рамките на три часа - от 11.00 до 14.00, всички почитатели на хубавата музика ще се насладят на хитови парчета. Присъстващите ще отпразнуват началото на новата учебна година с концерт, много игри, среща с пожарникари и полицаи и с томбола за чисто ново колело, Drag Hardy Junior с 24-инчови гуми. Водещи на събитието ще са емблематичният Инспектор N-Joy и слънчевата водеща на радиото Доменика Димитрова.  

Освен много музика и игри със страхотни награди, и тази година медията поставя фокус върху безопасността на нашите деца и е организирало реална среща на слушателите с патрулни полицаи и пожарникари. Всеки желаещ ще може да се качи в истинска полицейска кола и да се снима с патрулен мотор със съдействието на полицаите от Главна дирекция "Национална полиция". Цяла пожарна кола ще бъде на Голямата поляна заедно с екип пожарникари от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", които ще научат малки и големи как се стреля по мишена с пожарникарски маркуч. Повлияни от зачестилите произшествия и инциденти, на място пожарникарите и полицаите ще отделят специално внимание, за да дадат на деца и родители ценни съвети за тяхната безопасност.  

По време на събитието всички гости ще имат възможност да се включат в различни щафетни игри, стрелба с лък и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди.  

В последните две години провеждането на "Отново на училище с радио N-Joy" бе възпрепятствано заради пандемията и сега се завръща с огромна доза добро настроение. От 2015 г. насам медията организира ежегодно мащабното събитие, с което цели да даде възможност на феновете на хитовата музика да се срещат директно със своите любими изпълнители, да посрещнат новата учебна година с усмивки, игри и много награди.

Актуална информация за събитието може да следните на сайта на радио N-Joy, както и на страницата на събитието "Отново на училище с радио N-Joy"
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички