Певци и артисти подкрепят благотворителна кауза


Певци и артисти подкрепят благотворителна кауза

2966

Приятели, музиканти и актьори се събират, за да докажат още един път, че изкуството притежава най-голямата положителна сила – тази на обичта, съпричастността и способността да променяш съдби и очаквания.

"Приятели за Мирелла" е благотворителен концерт, който има за цел да помогне на една жена, която няма семейство, няма роднини, но има истински приятели, които се грижат за нея от месеци и поддържат искрата на живота ѝ. Събитието ще се състои в зала 11 на НДК от 19. 00 часа а 11 септември.

Филип Аврамов, Йоана Буковска, Дичо, Ники Станоев, Елица Котева (позната от кулинарната рубрика на "На кафе"), певицата Ника Любецкая, актрисата Ралица Ковачев-Бежан, Мариана Йотова, Владо Димов, Надя и Алекс (екс-Deep Zone Project), Весела Морова, Светльо и Цветелина от Expose, народната певица Таня Скечелиева, ансамбъл Чинари са част от участниците, които ще помогнат за събиране на средства за Мирелла. Инициативата е на сдружение "Изкуство за живот" и на агенция IN Agency, които са се посветили на идеята чрез музика, танц и други артистични инициативи да подкрепят хора в нужда.

Преди осем месеца, 47-годишната Мирелла Събева влиза в болница за отстраняване на аневризъм в мозъка. По време на операцията се запушва стендът, който са ѝ поставили, и получава исхемичен инсулт. Последствията са пареза на левите крайници. Мирелла има нужда от постоянни грижи и рехабилитация, за което са необходими много средства. До момента лечението ѝ трупа задължения на стойност около 20 000 лв. Това не е първата инициатива, която приятелите ѝ организират, за да поддържат нейния живот. Мирелла е малко по-добре от първоначалното си състояние, но са необходими още усилия, за да се възстанови напълно.

Билети за концерта - на касите на НДК и чрез http://www.ticketportal.bg/

Банкови сметки за помощ на Мирелла:

Инвестбанк АД / Investbank Plc
IBAN: BG11IORT73771006089400
BIC: IORTBGSF
Мирелла Иванова Събева/ Mirella Ivanova Sabevа

Alpha Bank
IBAN: BG18CRBA98981030051657
BIC: CRBABGSF
Tatyana Nikolova Yordanova

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички