P.I.F., Ъпсурт, Васко Кръпката, Михаела Маринова и Остава с концерти в Sofia Live Club по празниците


P.I.F., Ъпсурт, Васко Кръпката, Михаела Маринова и Остава с концерти в Sofia Live Club по празниците

2016

Последните концерти в Sofia Live Club за 2022 година ще са емблематични, силно емоционални, бунтарски, вълнуващи и незабравими.  

На 22 декември, вторник, ще почетем паметта на непрежалимия Димо Стоянов, чиято звезда заблестя на небето две години по-рано на 21 декември. Неповторимият Димо ни напусна прекалено рано, но за момчетата от групата, семейството му и феновете той винаги ще "остане тук" в сърцата ни. "Приказката P.I.F." ще продължи с най-новия концерт-спектакъл на групата - "Оставам тук". В него музикантите ще изсвирят нови парчета, които до сега никога не са присъствали в репертоара на бандата, но ще изпълнят и най-големите си хитове. Полина Герасимова отново ще се погрижи за визуализациите и мултимедията на събитието. По време на концерта тя ще включи за първи път на клубна сцена и иновативния си музикален инструмент Музико, който създаде съвместно с нейните съмишленици, сътрудници и приятели - инж. Ивайло Миленков, Виктор Герасимов, Ваня Герасимова, Иван Москов, Иван Велков и Мартин Профиров от P.I.F..  Гост музикантите ще са Ерсин Мустафов, Владимир Михайлов, Бора Докле и Михаела Ненова - цигулка.

Навръх Коледа, 25 декември, празнуваме с най-добрата рап група в България - Ъпсурт, в компанията на DJ Big Bo и балет Nova. Купонът се предвижда да бъде взривоопасен и да достигне максимума на вашите очаквания, уверяват от управата на популярния клуб. След отворено гласуване за най-престижните фестивални награди в Европа - European Festival Awards, което стартира на 14 ноември, Sofia Live Club бе селектиран и във финалните номинации в категория "Най-добър нов фестивал".

На 26 декември, войводата на БГ блуса Васко Кръпката по традиция събира братството по Коледа, за да се сгреят с блус и рок-ен-рол в тези студени времена....Коледата неизбежна. Също като блуса и рок-ен-рола.

На 27 декември, Михаела Маринова ще представи на живо втория си албум "До безкрай", който излезе по-рано този месец.

На 28 декември, с много празнично настроение "Пощенска кутия за мръсни приказки" кани всички Стефановци, Стефки, Христовци, Христини, Министини и абсолютно всички, които искат да изпратят заедно поредната странна година, по странен начин и със странни хора, сред които Рая Пеева, Велислав Стоянов, Константин Лунгов, Боряна Баташова, Оля Малинова, Галя Петкова, Георги Блажев, Дарин Ангелов и Мартин Димитров.

Последният концерт за 2022 година в Sofia Live Club ще е на 29 декември, когато емблематичната група на българската алтернативна сцена Остава ще изпрати юбилейната си година с разтърсващ лайв.

Билети за всички събития могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси, както и в Ticketportal.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички