Почитат Леа Иванова на Банско Джаз Фест 2010


Почитат Леа Иванова на Банско Джаз Фест 2010

6802

С концерт в памет на легендарната Леа ИвановаЕди Казасян на снимката) се открива тринадесетото издание на международния джаз фестивал в Банско.

Както MySound.bg вече извести, събитието ще се проведе между 8 до 13 август.

Любителите на eстетския саунд ще се срещнат със световноизвестни изпълнители от четири континента. Жители и гости на града ще преживеят отново магията на "Банско Джаз Фест" 2010 пред откритата сцена на площад "Н.Вапцаров", а и на другите обособени специално за изявата сцени.

Изненада за почитателите ще бъдат гостите в предфестивалната вечер на 7 август, когато ще се изяви пеещата актриса Деси Тенекеджиева, а за финал са предвидени песни на Леа Иванова в изпълнение на популярната във Финландия и Швейцария гласовита българка Мери Танева.

Тя има зад гърба си повече от 20-годишна кариера в чужбина. След завръщането си на родна земя избра за дуетен партньор Васил Петров. Заедно с него Мери откри певческия талант на холивудската звезда Бен Крос, който е близък приятел на родния Франк Синатра.

През последните години вокалистката е неразделна с Петров, който отново си е запазил ВИП-апартамент в "Апартхотел Лъки Банско", традиционен партньор на престижния  фест.

На същото място вече имат резервация и музикалната му половинка, както и куп звезди на събитието като Камелия Тодорова, колоритната соул певица Йоланда Грейвс, която пристига специално от САЩ, френският квартет Ноу Скуеър  (No Square Quartet) и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички