Премиерен филм за Лили Иванова


Премиерен филм за Лили Иванова

4185

Специалният филм на Жоро Тошев, посветен на примата на българската поп сцена "Лили Иванова - Необяснимо" ще разкрие на зрителите на bTV една нейна непозната страна.

Премиерата на лентата е на 28 декември от 17.00 часа.

"Филмът няма амбицията да изчерпва богатата ѝ кариера, още по-малко – живота ѝ, а подрежда един пъзел, в който другите създават нейния образ, а тя ги опровергава, допълва, влиза в задочен спор с тях", разказа авторът в интервю на за документалната си продукция.  Сред участниците в изграждането на образа на легендата са Емануил Манолов – Бадема, Татяна Лолова, Васко Василев, Цветана Манева, Явор Милушев, Денис Ризов. Примата на българската музика Георги Тошев описа така: човек с критерии, на първо място към себе си, после към другите, издигнала в култ истината, отличаваща се с категоричност. Той сподели, че не е позволил респектът му към Лили Иванова да го подведе да я идеализира. Режисьор е Ема Константинова, оператор – Румен Василев.

Празничното издание на "Предай нататък"  ще излъчи bTV същия ден. То е  посветено на някои от най-емоционалните и запомнящи се герои в предаването. Наталия Симеонова ще припомни важните за тях моменти, в които дори и най-смелите мечти стават реалност. А героите ще разкажат как тяхната приказка продължава и до днес.

Старата година bTV ще изпрати със специални издания на най-обичните комедийни предавания в ефира – "Шоуто на Слави", "Комиците" и "Голата истина". С много смях, култови превъплъщения, изпълнения на живо, най-смешните моменти от 2013, както и много изненади ще очакват зрителите в новогодишната нощ.

Някои от най-грандиозните спектакли на изминалата година – 35-ия юбилей на група Сигнал (30 декември) и годишните награди на "Планета Пайнер" (след полунощ на Нова година), ще донесат празнично настроение в домовете на зрителите на bTV.
 
С фиеста от премиерни филми и коледни класики bTV ще изпрати 2013 година. Романтични комедии като "Срок за влюбване" и "Идеалният образ", както и коледни класики като "Сам вкъщи" ще завладеят ефира, за да направят настроените празнично. Много смях ще зарадват зрителите с "Нощ в музея", "Ледена епоха 2: Разтопяване" и други.

Специален подарък за своите зрители ще направи медията с премиерните заглавия "Да пропуснеш Коледа" и минисериала "Пирати: Изгубеното съкровище".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички