Първият инфлуенсърски фест събира най-забавните тийн звезди


Първият инфлуенсърски фест събира най-забавните тийн звезди

3592

Едни от най-популярните и обичани сред тийнейджърите лица от социалните мрежи пристигат за първия по рода си Teen Boom Fest в Бургас на 4 и 5 септември, известиха от общината.

Известни са сред подрастващите с най-различни имена - влогъри, инфлуенсъри, тик токъри, ютубъри, създатели на съдържание или просто младежки вдъхновители. Те пеят, танцуват, създават скечове и разказват увлекателни истории и за първи път ще излязат от виртуалното, за да покажат реално какво умеят най-добре.

На Морската гара от 16.00 часа новото лице на забавлението ще покажат чаровните танцьорки и близначки Сузи и Рени, влогърите по здравословно хранене Радо Кузманов и Ива Друмева, впечатляващият маг Жокера, влогърите Баллан, Димитър Кирязов (Светът на Ванката), Еляса и Елекса, Дени Антилопата и Боян Т.

Веднага след тях от 20.00 часа на сцената ще се качат едни от най-добрите и актуални поп и хип-хоп изпълнители - Дара, Павел и Венци Венц, Vessou, Кристина Дончева, Торино и Пашата (на снимката), Venzy, Митко Петров, Чоко и други.

Водещ на фестивала Teen Boom Fest, който е с вход свободен, ще бъде популярният изпълнител и влогър АРТи, познат на публиката още с участието си в "Х Фактор" и уеб-сериала "Типично".

Участниците ще отправят сериозно послание към младежите. Тийн звездите ще се обединят и призоват последователите си да не посягат към алкохола, наркотиците, насилието и да внимават при сърфирането в интернет.

Организатори на новия младежки фестивал са община Бургас, Общинският съвет по наркотични вещества, Министерството на труда и социалната политика чрез оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" със специалното медийно партньорство на радио The Voice.

Teen Boom Fest във Фейсбук https://www.facebook.com/teenboomfest

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички